Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου στο Πανθεσσαλικό
Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου στο Πανθεσσαλικό

Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου στο Πανθεσσαλικό

Το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη 7-8 Αυγούστου διοργανώνεται στον Βόλο διήμερη Διεθνής Συνάντηση Στίβου Εθνικών Ομάδων Ελλάδας – Κύπρου για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 από τον σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο .

Πρόκειται για την πρώτη διεθνής συνάντηση στίβου που διοργανώνεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο 15 χρόνια από την κατασκευή του, για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μάλιστα η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι μόνο η αρχή, αφού την επόμενη χρονιά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η πόλη μας θα αναλάβει τη διεξαγωγή ενός μεγάλου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ενώ θα διεκδικηθεί και η ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών.

Στην διεθνής συνάντηση θα μετέχουν 160 αθλητές, 80 από Ελλάδα και 80 από Κύπρο, και πρέπει να αναφερθεί πως η αποστολή μας θα συμμετάσχει στους αγώνες με δύο , λόγω τραυματισμών, αφού εκτός ομάδας έμειναν τελικά ο ίκος Ζαχαρέας στα 110 μ. εμπ. και ο Ζήσης Τζιαμούρτας στα 3.000 μ. στιπλ και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Παναγιώτης Καλαντζής και Κώστας Μακαρές. Οι αγώνες θα διεξάγονται και τις δύο ημέρες από τις 9.00 το πρωί έως και το βράδυ.

Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού Σταδίου σημειώνεται πως ο συνέβαλλε  στην προσπάθεια του να καταστήσει ενεργό το στάδιο, καθώς κάλυψε το κόστος ς ριπτικών οργάνων όλων των κατηγοριών,  ενώ με την βοήθεια του Δήμου ολοκληρώθηκαν και οι ανακατασκευής και συντήρησης που ήταν απαραίτητες να γίνουν στο στάδιο και φυσικά οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας.

Έτσι αυτή την στιγμή το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την υποδομή και τον πλήρη εξοπλισμό του με όλα τα απαραίτητα όργανα στίβου μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε μεγάλη διοργάνωση.

Τέλος στο πλαίσιο της Διεθνούς Συνάντησης την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 12.00 μ.  θα δοθεί στο Δημαρχείο Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση