Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διεθνές τουρνουά Shinkyokushinkai “21st MEMORIAL BRANKO BOSNJAK” στο Samobor Κροατίας
Διεθνές τουρνουά Shinkyokushinkai “21st MEMORIAL BRANKO BOSNJAK” στο Samobor Κροατίας

Διεθνές τουρνουά Shinkyokushinkai “21st MEMORIAL BRANKO BOSNJAK” στο Samobor Κροατίας

Στο 21ο Διεθνές τουρνουά του BRANKO BOSNJAK MEMORIAL συμμετέχει η Ένωση εκπαιδευτών του Ελληνικού την 22 Οκτωβρίου στο Samobor της ς.

Το τουρνουά πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην μνήμη ενός αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος προσέφερε πολλά στο άθλημα και βοήθησε σημαντικά στην του στην και στο οποίο θα λάβουν μέρος 10 χώρες.

Η ελληνική αποτελείται από μια αθλήτρια την εωργαλή Μαρία(Βόλο) που θα αγωνιστεί στα +65 κιλά υναικών και έναν αθλητή τον Καρπουζή Δαμιανό() στα -80 κιλά Ανδρών,τον αρχηγό –εκπρόσωπο Γιώργο Κοσμίδη ,τον Branch chief Βορείου Ελλάδος Shihan Mελικιάδη Οτάριο ,τον Sempai Δεληγιάννη Νικόλαο ως κριτή ,τον sempai Παπαδόπουλο Γρηγόριο ως Coach και την οικογένεια
Άγγελου Δεληγιάννη ως επίσημοι προσκεκλημένοι.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος έλαβε προσωπική πρόσκληση , από τον Αρχηγό του Shinkyokushinkai της Κροατίας Shihan Milan Carasic, προκειμένου να παρευρεθεί ως επίσημος καλεσμένος του αλλά και ως Διεθνής Διαιτητής για να προσφέρει τις του στο πρωτάθλημα.

Η ολιγομελής ελληνική αποστολή αναχωρεί την Πέμπτη 20η Οκτωβρίου για την Κροατία, οδικώς, με την ελπίδα ότι θα πραγματοποιήσει μια αξιόλογη εμφάνιση και θα διεκδικήσει κάποιες διακρίσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση