Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Agria International Open
Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Agria International Open

Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Agria International Open

Ξεκίνησε την Κυριακή 19/6/2022 στο ξενοδοχείο Valis, στην Μαγνησίας, το Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά “AGRIA INTERNATIONAL OPEN 2022” με 73 σκακιστές από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, το οποίο διοργανώνουν ο Αθλητικός Όμιλος ς Μαγνησίας “ΑΘΛΟΣ” και η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου, με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ..Σ.Θ.)

Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος, που έκανε την πρώτη κίνηση στην 1η σκακιέρα, ο οποίος μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα αντιμετώπισε σε φιλική παρτίδα Rapid 10′ + 5” την Πρωταθλήτρια Κ16 Θεσσαλίας, αθλήτρια της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου, Κωνστατίνα Ραφτοπούλου, από την οποία ηττήθηκε μεν, αλλά απέδειξε ότι είναι πολύ καλός γνώστης του αθλήματος.

Την έναρξη των αγώνων τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Λιούπης Αθανάσιος και Κατερίνα, η Κολυνδρίνη Δωροθέα και ο της .Ο. Τοζάρος Χρήστος.

Οι κύλησαν στον 1ο γύρο ομαλά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, με εξαίρεση τη νίκη του αθλητή της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου Βασίλη Φαράντου (1207 ELO) έναντι του Βιδάλη Ευάγγελου (1854 ELO) και τη νίκη του Πατεράκη Παναγιώτη του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών (1071 ELO) έναντι του Κουτίδη Αθανάσιου (1445 ELO).

Τη Δευτέρα 20/6 έγιναν 2 γύροι πρωί-απόγευμα, με αρκετές εκπλήξεις και στους 2 γύρους, που κάνουν το τουρνουά ακόμα πιο συναρπαστικό.

Το τουρνουά θα συνεχιστεί με έναν απογευματινό γύρο την Τρίτη 21/6, 2 γύρους πρωί-απόγευμα την Τετάρτη 22/6 και έναν πρωινό γύρο την Πέμπτη 23/6, όταν θα πραγματοποιηθεί και η τελετή λήξης.

Στην κατάταξη μετά από 3 γύρους προηγούνται με 3 βαθμούς οι FM Χατζημανώλης Αντώνιος, GM Σκέμπρης Σπυρίδων, Θεοχαρίδης Γεώργιος και Γκούντρας Κλέαρχος.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να δείτε στο: http://chess-results.com/tnr650171.aspx?lan=1.

Η παρτίδα της 1ης σκακιέρας του κάθε γύρου μεταδίδεται ζωντανά στο: https://lichess.org/broadcast/agria-international-open-2022/round-1/C3lFOsoE

Επίσημη ιστοσελίδα τουρνουά:  https://agriaopen.gr

Ιστοσελίδα της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου https://www.vchessacademy.gr/

Και στο facebook https://www.facebook.com/VolosChessAcademy

Ιστότοπος του Τμήματος Σκακιού Αθλητικού Ομίλου Αγριάς Μαγνησίας «ΑΘΛΟΣ»

https://topionaki.blogspot.com/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση