Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διεθνές Φιλανθρωπικό Τουρνουά  Βόλεϊ στο Βόλο
Διεθνές Φιλανθρωπικό Τουρνουά  Βόλεϊ στο Βόλο

Διεθνές Φιλανθρωπικό Τουρνουά  Βόλεϊ στο Βόλο

Η  Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού  Δήμου   σε  συνεργασία με την Δ/νση  Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ,τον αθλητικό σύλλογο  “Athletic Alos ” και το μη κερδοσκοπικό σωματείο “HORIZONTES” διοργανώνουν  από 27  έως 29 Δεκεμβρίου 2019 στο Βόλο διεθνές φιλανθρωπικό τουρνουά  βόλεϊ.
Στο τουρνουά συμμετέχουν με 120 αθλήτριες από διάφορες πόλεις  της  ς καθώς και από την , οι εξής ομάδες: AEK,  AIΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ,  MARITZA PLOVDIV,   Α.Ο. ΑΜΑΖΣ, ΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,   .Σ. ΒΟΛΟΥ,   Α.Ο. ΔΙΟΥΣΟΥ,  Α.Σ. ΑΛΟΣ.
 Οι αγώνες θα διεξαχθούν  στο Κλειστό υμναστήριο Ν.Ιωνίας  από τις 10.00 – 14.00 και 16.00 – 20.00.
Ο σκοπός  του τουρνουά,  πέραν  του  αθλητικού  του  χαρακτήρα  είναι πρωτίστως φιλανθρωπικός  και έχει  σαν  στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων αθλητριών καθώς  και της τοπικής κοινωνίας για την συμβολή τους στην ενίσχυση της  ¨ΦΛΟΓΑΣ” – Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια- παιδικό καρκίνο.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια του τουρνουά οι συμμετέχουσες αθλήτριες και οι επισκέπτες  θα  έχουν  την  ευκαιρία να απολαύσουν την εορταστική και Χριστουγεννιάτικα στολισμένη πόλη του Βόλου και να συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των ημερών .
Η  εκδήλωση  είναι ανοικτή για όλους  και πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση