Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διεθνές Φιλανθρωπικό Τουρνουά  Βόλεϊ στο Βόλο
Διεθνές Φιλανθρωπικό Τουρνουά  Βόλεϊ στο Βόλο

Διεθνές Φιλανθρωπικό Τουρνουά  Βόλεϊ στο Βόλο

Η  Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού  Δήμου Βόλου  σε  συνεργασία με την Δ/νση  Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ,τον σύλλογο  “Athletic Alos ” και το μη κερδοσκοπικό σωματείο “HORIZONTES” διοργανώνουν  από 27  έως 29 Δεκεμβρίου 2019 στο Βόλο διεθνές φιλανθρωπικό τουρνουά  βόλεϊ.
Στο τουρνουά συμμετέχουν με 120 αθλήτριες από διάφορες   της  ς καθώς και από την Βουλγαρία, οι εξής ομάδες: AEK,  AIΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ,  MARITZA PLOVDIV,   Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,   Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ,   Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ,  Α.Σ. ΑΛΟΣ.
 Οι αγώνες θα διεξαχθούν  στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνίας  από τις 10.00 – 14.00 και 16.00 – 20.00.
Ο σκοπός  του τουρνουά,  πέραν  του  αθλητικού  του  χαρακτήρα  είναι πρωτίστως φιλανθρωπικός  και έχει  σαν  στόχο την ευαισθητο των νέων αθλητριών καθώς  και της τοπικής κοινωνίας για την συμβολή τους στην ενίσχυση της  ¨Σ” – Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια- παιδικό καρκίνο.
Επιπλέον, κατά την διάρκεια του τουρνουά οι συμμετέχουσες αθλήτριες και οι επισκέπτες  θα  έχουν  την  ευκαιρία να απολαύσουν την εορταστική και Χριστουγεννιάτικα στολισμένη πόλη του Βόλου και να συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των ημερών .
Η    είναι ανοικτή για όλους  και πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν..
"Αλιεύοντας" την είδηση