Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διασυρμός του ΝΠΣ Βόλος στο Καραϊσκάκη
Διασυρμός του ΝΠΣ Βόλος στο Καραϊσκάκη

Διασυρμός του ΝΠΣ Βόλος στο Καραϊσκάκη

Toν δισυρμό  γνώρισε στο πλίσιο της 3ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη ο ΠΣ Βόλος από τον Ολυμπιακό με σκορ  5-0.

ια 70 λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν μία αξιοπρεπή εικόνα, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο δέχθηκαν τέσσερα γκολ και το 1-0 από το πρώτο μέρος μετατράπηκε στο βαρύ 5-0.

Δέχθηκε γρήγορο γκολ η ομάδα του Φεράντο

Στο 11' ο Βαλμπουενά έκανε την αγαπημένη του κίνηση, καθώς έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι από θέση μέσα αριστερά και σημάδεψε το απέναντι παραθυράκι του καρα, ο οποίος εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Αυτό εκτελέστηκε από τα δεξιά από τον Γάλλο και στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε ο Γκιγέρμε, που με κεφαλιά στην απέναντι αφύλακτη γωνία έκανε το 1-0.

Στο 18'ο ΠΣ Βόλος στην πρώτη του φάση στο ματς θα μπορούσε κάλλιστα να ισοφαρίσει. Ο Κούτρης έκανε κακό διώξιμο και έστρωσε την μπάλα στον Μουνίθ, που έκανε ένα ωραίο πλασέ, το οποίο έφυγε για λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 21' ωστόσο οι κυανέρυθροι κινδύνεψαν να δεχτούν δεύτερο γκολ και μάλιστα από δικά τους παίκτη. Από φάουλ  του Βαλμπουενά, που έφερε την μπάλα στην περιοχή, ο Μυστακίδης έκανε γυριστή κεφαλιά στην προσπάθειά του να διώξει, με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία και να πηγαίνει στο οριζόντιο με την παρέμβαση του Γκαρα.

Απανωτά  γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο

Το 1-0 παρέμεινε ως το ημίχρονο και στην επανάληψη ο ΝΠΣ Βόλος ξεκίνησε με μία σημαντική φάση, καθώς στο 50' ο Γέντρισεκ από το ημικύκλιο έκανε το επικίνδυνο συρτό σουτ, που απομάκρυνε δύσκολα ο Σα. Ο Πορτογάλος γκολκήπερ είχε μία συγκριτικά με την προηγούμενη πιο εύκολη επέμβαση στο σουτ του Μυστακίδη στο 52'.

Ο Ραντζέλοβιτς απάντησε λίγο μετά (54') με σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 60' ο ίδιος έστρωσε στον Κούτρη, που αστόχησε. Στο 61' ο Γκιγιέρμε με σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Γκαραβέλη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Τελικά στο 71' ξεκαθάρισε ο νικητής με κοντινή προβολή του Ελ Αραμπί μετά από ασίστ του Βαλμπουενά (2-0), που είχε πάρει την μπάλα από τον Κούτρη.

Από κει και πέρα όλα έμοιαζαν τυπική διαδικασία, με το σκορ να παίρνει διαστάσεις, αφού στο 79' έγινε το 3-0 από τον Γκερέρο. Ο Ισπανός πήρε την κάθετη στην πλάτη της άμυνας από τον Κούτρη, προσποιήθηκε στον Διαμαντή και έστειλε… συστημένη την μπάλα στην κλειστή δεξιά γωνία του Γκαραβέλη.

Στο 83' ο Φωτιάδης έδωσε πέναλτι για ανατροπή του Ποντένσε από τον Λύρατζη, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, και ο Βαλμπουενά, στέλνοντας από τη δεξιά γωνία τον Γκαραβέλη και στην αριστερή την μπάλα, σημείωσε το 4-0. Μάλιστα στο 87' ο Ποντένσε και στο 89' ο Ελαμπντελαουί σπατάλησαν την ευκαιρία για το 5-0, το οποίο όμως ήρθε στο 93' με κοντινό πλασέ του Σουντανί μετά από δημιουργία του εξαιρετικού στο δεύτερο μέρος Κούτρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγέρμε (84' Μπενζιά), Καμαρά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (70' Σουντανί), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (74' Γκερέρο).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (55' Μαξ), Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (85' ), Μυστακίδης (69' Ατιάτ), Γέντρισεκ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση