Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό
Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό

Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό

Το Σάββτο 13 Απριλίου 2019 θ διεξαχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι αγώνες τετράθλου για την μικρότερή κατηγορία Παμπαίδων B' – Παγκορασίδων Β' (γεν.2006-2007), όπου οι , θα αγωνιστούν σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα: 60μ. – μήκος – μπαλάκι – 1.200 μ.

Όλοι οι μας θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα και αν με τις επιδόσεις τους, θα λαμβάνουν και την αντίστοιχη βαθμολογία, με βάση τον πίνακα από τον ΣΕΑΣ.

Πολλοί από τους αθλητές μας που είναι γεννημένοι το 2007, αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες που διοργανώνει ο ΣΕΑΣ και τους ευχόμαστε να το ζήσουν ευχάριστα και να έχουν όσο το δυνατόν, καλύτερα αποτελέσματα.

Η συμμετοχή του τμήματος στίβου του «Η ΙΚΗ» σε αυτούς τους αγώνες, θα είναι πολύ μεγάλη, αφού θα συμμετέχει με 64 αθλητές και αθλήτριες.

Καλούμε γονείς και φίλους να έρθουν από κοντά να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αθλητών μας και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονητές και προπονήτριες, εύχονται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στις τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση