Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό
Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό

Διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 θα διεξαχθούν στο Στάδιο οι αγώνες τετράθλου για την μικρότερή κατηγορία Παμπαίδων B’ – Παγκορασίδων Β’ (γεν.2006-2007), όπου οι αθλητές, θα αγωνιστούν σε τέσσερα διαφορετικά αγωνίσματα και συγκεκριμένα: 60μ. – μήκος – μπαλάκι – 1.200 μ.

Όλοι οι αθλητές μας θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα και ανάλογα με τις επιδόσεις τους, θα λαμβάνουν και την αντίστοιχη βαθμολογία, με βάση τον πίνακα από τον .

Πολλοί από τους αθλητές μας που είναι γεννημένοι το 2007, αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες που διοργανώνει ο και τους ευχόμαστε να το ζήσουν ευχάριστα και να έχουν όσο το δυνατόν, καλύτερα .

Η συμμετοχή του τμήματος στίβου του σε αυτούς τους αγώνες, θα είναι πολύ μεγάλη, αφού θα συμμετέχει με 64 αθλητές και αθλήτριες.

Καλούμε γονείς και φίλους να έρθουν από κοντά να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αθλητών μας και να χειροκροτήσουν την προσπάθειά τους.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, η , οι και προπονήτριες, εύχονται σε όλους τους συμμετέχοντες καλή και καλή συνέχεια στις τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση