Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT
Διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT

Διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT

Δισυλλογικούς όλων των κτηγοριών, του Κλάδου Άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας , διοργανώνει o A.Σ. Yπέρτατη-Αλήθεια –Συνεργασία την Κυριακή 15η Μαίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς .
«Στους αγώνες συμμετέχουν 20 σύλλογοι μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΚ), από όλη την Ελλάδα με 300 αθλητές και αθλήτριες.Ο νέος αυτός κλάδος άθλησης αρχίζει πλέον να αναπτύσσεται ραγδαία και νέοι σύλλογοι που καλλιεργούν το άθλημα εγγράφονται στην ΠΟΚ για να αποτελέσουν μέλη του》.
Την όλη οργάνωση και επιμέλεια των αγώνων ανέλα η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου Βίκυ Κοσμίδου,ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Κουφογεώργος,η senpai Καρολίνα Κακαζιάνη καθώς και ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς «ο Μαχητής» Κρίσιλας Ιωάννης, κάτω από την καθοδήγηση του μέλους της Διοικούσας επιτροπής του Κλάδου άθλησης Γιώργου Κοσμίδη.
Την όλη διαιτησία διεξαγωγής των αγώνων θα αναλάβουν η Επιτροπή Διαιτησίας του κλάδου άθλησης Body Contact με πιστοποιημένους έμπειρους διαιτητές.
Συνδιοργανωτής για άλλη μια φορά η Θεσσαλίας με τη στήριξη του Οργανισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου .
Παρούσα και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.ς.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:30π.μ. ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ..Η είσοδος θα είναι δωρεάν τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση