Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διασυλλογικοί Αγώνες Body Contact στην Αγριά
Διασυλλογικοί Αγώνες Body Contact στην Αγριά

Διασυλλογικοί Αγώνες Body Contact στην Αγριά

Με την συμμετοχή 19 συλλόγων και 260 αθλητών πραγματοποιήθηκαν οι επίσημοι “Διασυλλογικοί Αγώνες” του κλάδου άθλησης της ΠΟΚ Body Contact,όλων των κατηγοριών, την Κυριακή 15η Μαΐου, σε ένα κατάμεστο από θεατές δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Αγριάς Βόλου.
Η διοργάνωση, την οποία ανέλαβε ο Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου (Υπέρτατης Αλήθειας Συνεργασίας), ομολογουμένως είχε μεγάλη επιτυχία τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς αγωνιστικού και τεχνικού επιπέδου των αθλητών που συμμετείχαν.
 Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την συνδιοργάνωση του τοπικού συλλόγου του Βόλου και της περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.
Συμμετείχαν κατά σειρά οι σύλλογοι:
1.Α.Σ. Υπέρτατη – Αλήθεια – Συνεργασία (Βίκυ Κοσμίδου)
2.Α.Σ.Πάνθηρες Αττικής(Μπίλας Νίκος)
3.Α.Σ.Μαχητής Αγριάς(Κρίσιλας Ιωάννης)
4.Α.Σ.Μονομάχοι Παλάμα Καρδίτσας(Γαλλιός Κώστας)
5.Α.Σ.Κυοκουσινκαι Λάρισας (Τζηρας Θάνος-Δαλαμάγκας Γιώργος)
6.Α.Σ.Γενναίοι Αττικής (Ρόμπος Γιώργος και Γιάννης)
7.Α.Σ. Κιλκίς (Μελικιάδης Οτάριο)
8.Α.Σ.Ειρήνη-Αττικής(Σκαπή Ειρήνη)
9.Α.Σ.Μέγας Αλέξανδρος Λαμίας(Αστλυ Διονυσία)
10.Α.Σ.Π.Τεχνων Φίλιππος Ν.Σάντα Κιλκίς(Παπαγιαννίδης Φίλιππος)
11.Α.Σ.Αλέξανδρος Πολύαστρο Κιλκίς (Κεσίδης Βιατσεσλάβ)
12.Α.Σ.Πήγασος (Κατσούρας Δημήτρης)
13.Α.Σ.Μαχητές Ν.Αγχιάλου-Αλμυρού(Λεωνίδας Αντώνης)
14.Α.Σ.Π.ΚΙΜΕ Ξάνθης (Παπαδόπουλος Γρηγόρης)
15.Α.Σ.Παναθλητικός Ατττικής(Βλάχος Πάνος)
16.Α.Σ.Ατρόμητος Περιστερίου (Κουφός Άγγελος)
17.Α.Σ.Δυναμη Βύρωνα (Παπαγεωργίου Ζήσης)
18.Α.Σ.Τεχνών Κορδελίο Θεσ/νικης(Καπνάς Αθανάσιος)
19.Α.Σ.Τσαγκαράδας-Μουρεσίου (Ποζαπαλίδης Ηρακλής)
Την διαιτησία ανέλαβε ο υπεύθυνος διαιτησίας του κλάδου άθλησης Shihan Γιώργος Κοσμίδης και διεθνής διαιτητής του Shinkyokushinkai με τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας Shihan Γαλλιό Κωσταντίνο και Τζήρα Αθανάσιο(διεθνείς διαιτητές της ΙΚΟ Νakamura) και τους διαιτητές – κριτές Σκαπή Ειρήνη (διεθνής διαιτητής Shinkyokushinkai) Πέτρου Απόστολο,(διεθνής διαιτητής ΙΚΟ Nakamura),Ποζαπαλίδης Ηρακλής, Φιλιπόνη Μαρία, Γιολδάση Γεώργιο, Αχιλαδέλη Μαρία, Χονδρό Χάρη, Λίλη Βλαχοπούλου, Μαυρόπουλο Γεώργιο, Κακαζιάνη Καρολίνα και Μπελλα Ανδρεανίδου.
 Την γραμματεία στελέχωσαν οι Κουφογεώργος Απόστολος, Κατερίνα Κρίσιλα, Δήμητρα Μανωλάκου και Μαρία Ταφίλη. Την αθλοθέτηση και απονομή μεταλλίων ανέλαβε η Ευαγγελία Σγαρδώνη.
Την ηχητική κάλυψη ανέλαβε ο Σιούλας Χάρης.
Την όλη οργάνωση των αγώνων ανέλαβαν οι δύο προπονητές Sensei Βίκυ Κοσμίδου και Γιάννης Κρίσιλας, υπό την καθοδήγηση του Shihan Γιώργου Κοσμίδη, μέλος της διοικούσας επιτροπής του κλάδου Άθλησης Body Contact και υπεύθυνου διαιτησίας.
Την προβολή των αγώνων ανέλαβε η Senpai Kαρολίνα Κακαζιάνη.
 Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΔΟΕΠΑΠ Δήμου Βόλου Βλιώρας Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας, (πρώην της Ακαδημίας Shinkyokushinkai) ο Μόρας Αθανάσιος ως εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχου Δωροθέας Κολυνδρίνη, ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας Κοντογιάννης Αθανάσιος καθώς και ο αρχηγός εκπρόσωπος του Shidokan και πρόεδρος της Επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος της ΕΛΟΚ Shihan Κατσούρας Λήο με την σύζυγό του Shihan Αϊστρατή Γεωργία.
Παρόντες και οι δάσκαλοι του Shidokan Δήμου Ευάγγελος και Κώστας Τελκής,  καθώς και ο δάσκαλος του Kyokushinkai Κατρούλης Βασίλειος.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, για την σημαντική στήριξη τους, τον δήμαρχο Βόλου Αχι. Μπέο και τον πρόεδρο της ΔΟΕΠΑΠ Γιώργο Βλιώρα για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου.
Επίσης,τον χορηγό Πάνο Ηλιόπουλο για την ευγενική του χορηγία. Ο κ.Ηλιόπουλος είναι αρωγός σε όλες τις διοργανώσεις και αυτός που  έδωσε την δυνατότητα να αγοράσουν  το ΤΑΤΑΜΙ στο οποίο έγιναν οι αγώνες από την αρχή του κλάδου άθλησης Body Contact.
Ευχαριστούν, τον χορηγό Λυκούρη Αθανάσιο των πρατηρίων καυσίμων, τον αντιπλοίαρχο των ΟΥΚ Κουφό Άγγελο για την μεγάλη συμβολή του.
Ευχαριστούν, τον προϊστάμενο του κλειστού γυμναστηρίου, Παπαρίζο Παναγιώτη για την βοήθειά του στην προετοιμασία του χώρου των αγώνων καθώς και τους υπαλλήλους του γυμναστήριου,τους γονείς των αθλητών για την στήριξή τους, καθώς και για την άψογη συνεργασία τους καθ’ ‘ολη την διάρκεια των αγώνων συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή τους.
 Επίσης, την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας, τον  ΒασίληΗλιόπουλο  καθώς και το ΕΚΑΒ,  που παρευρέθηκαν στους αγώνες και στήριξαν με τη πολύτιμη βοήθειά τους, αλλά και τον γιατρό των αγώνων  Σμπράρδο Αριστοφάνη.
Τέλος, συγχαίρουν το σώμα διαιτητών, για την αμερόληπτη και δίκαιη διαιτησία.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση