Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT στον Παλαμά Καρδίτσας
Διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT στον Παλαμά Καρδίτσας

Διασυλλογικοί αγώνες BODY CONTACT στον Παλαμά Καρδίτσας

 

Πανελλήνιο παίδων –κορασίδων στην Αθήνα

Ένα διήμερο γεμάτο διοργανώσεις θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KARATE Βόλου (Γαζή 115).

Ο   με διευθύνων προπονητή τον Γιώργο Κοσμίδη, αρχηγό εκπρόσωπο του Shinkyokushinkai Karate στην , θα λάβει μέρος  με έναν αθλητή τον Μυτιλιό Κων-νο στο Πανελλήνιο ΚΑΡΑΤΕ παίδων-Κορασίδων το Σάββατο 18 Μαρτίου, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία ΚΑΡΑΤΕ στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Ο Κων-νος θα αγωνιστεί στην κατηγορία παίδων γεννηθέντες το 2004 στα -40 κιλά και ελπίζει να επαναλάβει την που σημείωσε το προηγούμενο Σάββατο στη Σόφια της Βουλγαρίας. Τον αθλητή θα κοουτσάρει ο προπονητής του Συλλόγου Αγριάς ο Μαχητής.

Την 19 Μαρτίου διοργανώνονται οι ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕ BODY CONTACT  υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας       ( ΠΟΚ)  και την στήριξη του Δήμου Παλαμά και Περιφέρειας Καρδίτσας.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ θα συμμετέχει με 40 και αθλήτριες  και δύο προπονητές.

Την όλων των αθλητών και για τις δυο διοργανώσεις ανέλαβαν ο προπονητής του Συλλόγου Γιώργος Κοσμίδης με την πρωταθλήτρια-εκπαιδεύτρια Κοσμίδου Βίκυ. Διοργανωτής  ο Πολυνίκης  Λάρισας , με τον προπονητή Κουτρότσιο Ιωάννη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση