Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διακρίσεις σκακιστών του Φοίνικα Βόλου στα Τρίκαλα
Διακρίσεις σκακιστών του Φοίνικα Βόλου στα Τρίκαλα

Διακρίσεις σκακιστών του Φοίνικα Βόλου στα Τρίκαλα

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στα οι σκακιστές του Φοίνικα Βόλου Αγραφιώτης Μάριος και Αγραφιώτης Ίωνας σε που διοργάνωσε την Κυριακή 3-9- η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων, συγκεντρώνοντας πάνω τους τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία της Καλαμπάκας, τα δύο αδέρφια αντιμετώπισαν, μαζί με άλλους 23 σκακιστές και σκακίστριες, σε αγώνα σιμουλτανέ, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κάτω των 18 ετών και Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Σταυρούλα Τσολακίδου επιδεικνύοντας τις σκακιστικές τους αρετές, καθώς ο 14χρονος Μάριος απέσπασε ισοπαλία από τη σπουδαία αντίπαλό του και ο 10χρονος Ίωνας ηττήθηκε μεν, αλλά μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε γρήγορου σκακιού blitz που έγινε στην πόλη των Τρικάλων με τη συμμετοχή 36 σκακιστών και σκακιστριών, συνεχίζοντας με τον ίδιο εντυπωσιακό ρυθμό και αντιμετωπίζοντας ισχυρότατους αάλους, ο Αγραφιώτης Ίωνας πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ10 με 7 βαθμούς σε 12 και ο Αγραφιώτης Μάριος πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Κ14 με 6,5 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Αποτελέσματα και στατιστικά του blitz μπορείτε να δείτε εδώ.

Προκηρύξεις για τα τουρνουά που πραγματοποιούνται καθημερινά ανά την Ελλάδα καθώς και σκακιστικά νέα από τη και όλη την Ελλάδα και τον κόσμο θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://chesswords.blogspot.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση