Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διακρίσεις για Τσουκαλά και Κόκκαλη
Διακρίσεις για Τσουκαλά και Κόκκαλη

Διακρίσεις για Τσουκαλά και Κόκκαλη

Ολοκληρώθηκε το Πνελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα

Συνεχίζονται οι διακρίσεις αθλητών κι αθλητριών του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, το οποίο έγινε στην 3-4 Μαΐου.

Στους αγώνες συμμετείχαν δύο αθλήτριες του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και συγκεκριμένα, η ( του 2ου ΓΕΛ Νεας Ιωνίας Βόλου) που αγωνίστηκε στα 100μ , και κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 12,43” και η Κατερίνα Κόκκαλη ( του 7ου ΓΕΛ Βόλου) που αγωνίστηκε στο τριπλούν και κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 11.29 m.

Οι και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” συνεχίζουν να καταγράφουν πολύ καλές επιδόσεις εν όψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων των κατηγοριών τους.

Ο έφορος του τμήματος και η Διοικούσα Επιτροπή εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 29/4/2017 στο στάδιο , οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων κατηγοριών ΠΠΒ'-ΠΚΒ'-Δίαθλα.

Τα τέσσερα συνολικά αγωνίσματα (60μ-60μ εμπόδια-μήκος-σφαίρα/μπαλάκι) όπου συμμετείχαν οι /τριες, διεξήχθησαν σε δύο αγωνιστικές μέρες και αθλητές κι αθλήτριες του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συναγωνιστήκανε με άλλα τμήματα στίβου, σωματείων του Νομού Μαγνησίας.

Η κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο ομαδικό στα αγόρια και την πρώτη θέση στο ομαδικό στα κορίτσια.

Στην ατομική κατάταξη βαθμολογίας ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» κέρδισε σε σύνολο έξι μεταλλίων τα πέντε , με τους εξής αθλητές:

ΠΚΒ'

1η θέση ΤΣΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
2η θέση ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
3η θέση ΣΟΥΚΙΑ ΙΩΑΝΝΑ.

ΠΠΒ'

1η θέση ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/
2η θέση ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Σύλλογο, υπάρχουν αθλητές κ ι αθλήτριες μικρότερων ηλικιών που με την συμβολή των εξαίρετων προπονητών, καθίστανται βέβαιο ότι οι επιτυχίες και οι διακρίσεις θα συνεχιστούν.

Ο Έφορος και η διοικούσα επιτροπή εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες που διακρίθηκαν αλλά και στις οικογένειες τους και τους εύχονται καλή και επιτυχημένη πορεία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση