Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΣΠΟΡ / Διακρίσεις για Τσουκαλά και Κόκκαλη
Διακρίσεις για Τσουκαλά και Κόκκαλη

Διακρίσεις για Τσουκαλά και Κόκκαλη

Ολοκληρώθηκε το

Συνεχίζονται οι διακρίσεις αθλητών κι αθλητριών του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το , το οποίο έγινε στην Πάτρα 3-4 Μαΐου.

Στους αγώνες συμμετείχαν δύο αθλήτριες του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και συγκεκριμένα, η (μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Νεας Ιωνίας ) που αγωνίστηκε στα 100μ , και κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 12,43” και η Κατερίνα Κόκκαλη (μαθήτρια του 7ου ΓΕΛ ) που αγωνίστηκε στο τριπλούν και κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 11.29 m.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” συνεχίζουν να καταγράφουν πολύ καλές επιδόσεις εν όψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων των κατηγοριών τους.

Ο έφορος του τμήματος και η Διοικούσα Επιτροπή εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 29/4/2017 στο Πανθεσσαλικό στάδιο , οι αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων κατηγοριών ΠΠΒ’-ΠΚΒ’-Δίαθλα.

Τα τέσσερα συνολικά αγωνίσματα (60μ-60μ εμπόδια-μήκος-σφαίρα/μπαλάκι) όπου συμμετείχαν οι αθλητές/τριες, διεξήχθησαν σε δύο αγωνιστικές μέρες και αθλητές κι αθλήτριες του συναγωνιστήκανε με άλλα στίβου, σωματείων του Νομού Μαγνησίας.

Η Νίκη κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο ομαδικό στα αγόρια και την πρώτη θέση στο ομαδικό στα κορίτσια.

Στην ατομική κατάταξη βαθμολογίας ο κέρδισε σε σύνολο έξι μεταλλίων τα πέντε , με τους εξής αθλητές:

ΠΚΒ’

1η θέση ΤΣΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
2η θέση ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
3η θέση ΣΟΥΚΙΑ ΙΩΑΝΝΑ.

ΠΠΒ’

1η θέση ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2η θέση ΠΑΠΑΡΙΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Σύλλογο, υπάρχουν αθλητές κ ι αθλήτριες μικρότερων ηλικιών που με την συμβολή των εξαίρετων προπονητών, καθίστανται βέβαιο ότι οι επιτυχίες και οι διακρίσεις θα συνεχιστούν.

Ο Έφορος και η διοικούσα επιτροπή εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες που διακρίθηκαν αλλά και στις οικογένειες τους και τους εύχονται καλή και επιτυχημένη .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση