Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διάκριση σκακιστή του Φοίνικα Βόλου στο τουρνουά για τα 90 χρόνια του Πάοκ
Διάκριση σκακιστή του Φοίνικα Βόλου στο τουρνουά για τα 90 χρόνια του Πάοκ

Διάκριση σκακιστή του Φοίνικα Βόλου στο τουρνουά για τα 90 χρόνια του Πάοκ

Σημαντική στο γρήγορου σκακιού «Ιωάννης Σαββίδης», που έγινε στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του εορτασμού για τα 90 χρόνια του Π.ΑΟ.Κ. το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 151 σκακιστών, πέτυχε ο μικρός σκακιστής από το Βόλο Στυλιανός-Ιωάννης.

Ο 9χρονος σκακιστής του Φοίνικα Βόλου κατέκτησε το ασημένιο καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Κ10, χάνοντας την πρώτη θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας, και την πεντηκοστή στο σύνολο με 5 βαθμούς σε 9 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Την 1η θέση στο σύνολο κατέλαβε ο , με καταγωγή από το Βόλο, Μαλικέντζος Σωτήρης με 7,5 βαθμούς σε 9 , ενώ συμμετείχαν πολλοί δυνατοί παίκτες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναστασία Αβραμίδου.

Στο συμμετείχε και ο επίσης σκακιστής του Φοίνικα Βόλου, Αγραφιώτης Μάριος, ο οποίος ενώ την πρώτη ημέρα, παίζοντας εντυπωσιακά, έκανε 3 νίκες σε 5 αγώνες, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από τους πολύ δυνατούς αάλους του, τη δεύτερη μέρα δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

Συμμετοχές και στη σελίδα: http://www.chess-results.com/tnr239479.aspx?lan=1&art=1&fed=GRE&turdet=YES&wi=984

agrafiotis-skaki-paok-3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση