Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Διάκριση σκακιστή του Φοίνικα Βόλου στο τουρνουά για τα 90 χρόνια του Πάοκ
Διάκριση σκακιστή του Φοίνικα Βόλου στο τουρνουά για τα 90 χρόνια του Πάοκ

Διάκριση σκακιστή του Φοίνικα Βόλου στο τουρνουά για τα 90 χρόνια του Πάοκ

Σημαντική διάκριση στο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Ιωάννης Σαββίδης», που έγινε στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του εορτασμού για τα 90 χρόνια του Π.ΑΟ.Κ. το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 151 σκακιστών, πέτυχε ο μικρός σκακιστής από το Βόλο Στυλιανός-Ιωάννης.

Ο 9χρονος σκακιστής του Φοίνικα Βόλου κατέκτησε το καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Κ10, χάνοντας την πρώτη θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας, και την πεντηκοστή στο σύνολο με 5 βαθμούς σε 9 αγώνες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Την 1η θέση στο σύνολο κατέλαβε ο πρωταθλητής Ελλάδος, με καταγωγή από το Βόλο, Μαλικέντζος Σωτήρης με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες, ενώ συμμετείχαν πολλοί δυνατοί παίκτες από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναστασία Αβραμίδου.

Στο τουρνουά συμμετείχε και ο επίσης σκακιστής του Φοίνικα Βόλου, Αγραφιώτης Μάριος, ο οποίος ενώ την πρώτη ημέρα, παίζοντας εντυπωσιακά, έκανε 3 νίκες σε 5 αγώνες, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από τους πολύ δυνατούς αντιπάλους του, τη δεύτερη μέρα δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.

Συμμετοχές και αποτελέσματα στη σελίδα: http://www.chess-results.com/tnr239479.aspx?lan=1&art=1&fed=GRE&turdet=YES&wi=984

agrafiotis-skaki-paok-3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση