Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στην δεύτερη θέση οι βετεράνοι πετοσφαιριστές του Βόλου
Στην δεύτερη θέση οι βετεράνοι πετοσφαιριστές του Βόλου

Στην δεύτερη θέση οι βετεράνοι πετοσφαιριστές του Βόλου

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ομάδα του Βόλου, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο 11ο volley παλαιμάχων  που διοργάνωσαν ο  Ι.Π. Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης , το Σύλλογο Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών ς καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής ς.

Οι αγώνες, διεξήχθησαν  το περασμένο τριήμερο 5-7 Ιουνίου και φιλοξενήθηκαν στα κλειστά του ΔΑΚ Μεσολογγίου,  της  Παλαμαϊκής Σχολής και του Δυτικής ς στο Μεσολόγγι.

Οι βολεϊμπολίστες  του Βόλου, αν και ηττήθηκαν στον μεγάλο τελικό  της κατηγορίας από την Βουλιαγμένη,  πάλεψαν και είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι παλιές δόξες του τοπικού βόλεϋ: Διάλλας Στέφανος, Μίλτος Μιλτιάδης, Γεωργουλάς Σπύρος, Κουτσογιάννης Μαρίνος, Σουφλής Ανδρέας, Ξανθόπουλος Παναγιώτης, Βούλγαρης νσταντίνος, Λεώνης Πασχάλης και Λάμπρου Βάιος.

Αυτή η σημαντική διάκριση επιβραβεύει τους κόπους τους, αποδεικνύοντας ότι, το ταλέντο δεν έχει να κάνει με τα… χρόνια και τους δίνει ώθηση για ανάλογη συνέχεια με τη συμμετοχή τους και σε άλλα πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα  τα επόμενα χρόνια.

Η δευτεραθλήτρια ομάδα των παλαιμάχων, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους τοπικούς και τους χορηγούς, οι οποίοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα στις φετινές επιτυχίες της, αποδεικνύοντας έμπρακτα και συνεχώς την αγάπη τους για το βόλεϊ και τους ανθρώπους που το υπηρετούν.

Μετά και τις τελευταίες επιτυχίες, η ομάδα των παλαιμάχων της πόλης του Βόλου πιστοποίησε και πάλι την δυναμική της στον χώρο του βόλεϊ. Και έπεται συνέχεια…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση