Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Διακρίσεις για τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»
Διακρίσεις για τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»

Διακρίσεις για τον Σύλλογο Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»

Στο 27th Hungarian Tatami Cup 2018

Την Δευτέρα το μεσημέρι επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το Διεθνές Τουρνουά 27th Hungarian Tatami Cup που διεξάχθηκε το Σάββατο στις 24 Νοεμβρίου στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας όπου διοργανώτρια αρχή ήταν Ουγγρικής Ομοσπονδίας με την συμμετοχή 660 αθλητές/αθλήτριες από 80 συλλόγους 15 χωρών.

Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» κατέκτησε σε ένα τουρνουά όπου το επίπεδο ανταγωνισμού να είναι πολύ ψηλό μια 4η θέση με τον αθλητή Γκοντόπουλο Μιχάλη στην μικρή κατηγορία 6-7 ετών -32 κιλά, η αθλήτρια Ιατροπούλου Βάρβαρα έφτασε στο τελικό ρεπασάζ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ,όπου στο τέλος έχασε τον αγώνα στην απόφαση των κρίτων κατακτώντας την 5η θέση της κατηγορίας της 10-11 ετών -32 κιλά.

Η αθλήτρια Σουλικιά Κωνσταντίνα έφτασα στα ρεπασάζ όπου μετά από δυο αγώνες έχασε πριν την διεκδίκηση του μετάλλιο κατακτώντας την 7η θέση στην κατηγορία 12-13 ετών -50 κιλά.

Επίσης πολύ καλή η εμφάνιση των υπολοίπων αθλητών / αθλητριών του συλλόγου Κορομηνά Κωνσταντίνο, Σταθαράκο Σταμάτη, Γκολέμα Νέστορα, Ιατροπούλου Κασσιανή, Παπαδοπούλου Αναστασία και Καρανικολού Αρχοντία.

Όλοι οι αθλητές/αθλήτριες αγωνίστηκαν με ψυχή και πάθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο αποκτώντας πολλές αγωνιστικές εμπειρίες για τους επόμενους αγώνες.

Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» είναι από τους μοναδικούς συλλόγους στην Μαγνησία που συμμετέχει ενεργά σε διεθνές αγώνες του Σπορ Ολυμπιακού Καράτε με σκοπό την συνεχής προαγωγή του αθλήματος του Καράτε στους αθλητές του.Το κοουτσάρισμα ανέλαβε ο διευθύνων προπονητής του συλλόγου Β’κατηγορίας Καράτε και Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης καθώς βοήθησαν και από την Ακαδημία Βόλου η εκπαιδεύτρια Βίκυ Κοσμίδου και Τζάλλας Μιχάλης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης συγχαίρει όλους τους αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά καθώς την Ακαδημία Βόλου και τους υπόλοιπους συλλόγους Budokan Κατερίνης, Γ.Α.Σ. Μακεδονίας Σίνδου, Μακεδάνος Θεσσαλονίκης και του Μερμυγκούση Χίου για την συμμετοχής τους και τις διακρίσεις τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival… - https://t.co/x3uuRgbfNY -

  • Πομπέο: Μόνιμα στην Σούδα το πολεμικό πλοίο Hershel «Woody» Williams - https://t.co/SdsHt3lfZg -

  • Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 83.000 φορολογούμενοι με αδήλωτα εισοδήματα - https://t.co/CP3CDDVT6l -

"Αλιεύοντας" την είδηση