Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διακρίσεις από τις αθλήτριες του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Run Greece στη Λάρισα
Διακρίσεις από τις αθλήτριες του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Run Greece στη Λάρισα

Διακρίσεις από τις αθλήτριες του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στο Run Greece στη Λάρισα

Διακρίσεις στους αγώνες Run Greece που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Μαρτίου στη , με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών κι αθλητών, έλαβαν οι αθλήτριες του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Έφη Φλώρου και Χριστίνα Κατζουράκη.

Οι διοργανώθηκαν από τον ΣΕΑΣ σε συν με την , τον Δήμο ς και μεγάλο χορηγό την Wind. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε αγώνες απόστασης 5χλμ., 10χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά.

Η Χριστίνα Κατζουράκη συμμετείχε στα 10.000μ και κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία γυναικών με επίδοση 38:13.

Η Έφη Φλώρου συμμετείχε στα 5.000μ. και κατέλαβε επίσης την 3η θέση στην κατηγορία γυναικών με επίδοση 18:14 .

Τόσο η Χριστίνα, όσο και η Έφη, βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κάτι που αποδεικνύεται από την κατάταξη σε αυτούς τους αγώνες, σε συνέχεια των διακρίσεων τους στο Ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα .

Βάσει των στοιχείων της διοργάνωσης, πάνω από 2.500 άτομα συμμετείχαν στα 5χλμ, ενώ σχεδόν 500 άτομα συμμετείχαν στα 10χλμ .

Επισημαίνεται ότι η Έφη Φλώρου – αθλήτρια του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», λόγω των σπουδών της, μεταγράφηκε στο Γ.Σ. ΤΡΛΩΝ. Να σημειωθεί ότι για κάθε θέση με διάκριση που καταλαμβάνει, οι βαθμοί ισομοιράζονται στους δύο συλλόγους.

Ο πρόεδρος κι έφορος του τμήματος και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας, συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση