Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Διαφήμιση του μπάσκετ στον τελικό καλαθοσφαίρισης Κορασίδων
Διαφήμιση του μπάσκετ στον τελικό καλαθοσφαίρισης Κορασίδων

Διαφήμιση του μπάσκετ στον τελικό καλαθοσφαίρισης Κορασίδων

Κάτω πό πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 36 βαθμούς Κελσίου, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Φαρσάλων, ο τελικός του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΑΘ, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου, παρά την εξαιρετική εμφάνιση, αγωνιζόμενος με σημαντικές ελλείψεις (λόγω covid-19) ηττήθηκε από την εξαιρετική ομάδα του Σπάρτακου με σκορ 80-71.

Το ματς αποτέλεσε διαφήμιση του , αφού παίχτηκε ένας αγώνας πολύ υψηλών προδιαγραφών παρά την αφόρητη .

Στο α' ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο σκορ.

Στο β' μέρος, ο Σπάρτακος έχοντας σε εκπληκτική μέρα την Τσουμπάνου, πήρε μια μικρή διαφορά κι έφτασε δίκαια στην τελική επιση, αφού είχε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο του.

Με τον Ολυμπιακό, αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για να συμπαρασταθεί στις συναθλήτριές της, δεν αγωνίστηκε η Γκέτσιου που έχει πάθει ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα έκαναν ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της και πρόεδρος της Επιτροπής Νέων της Europe αλλά και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Άρης Ζώης και η υπεύθυνη Γυναικείου της ΕΣΚΑΘ  Ευγενία Φραγκούλη.

Τόσο ο κ. Ζώης, όσο και η κα Φραγκούλη συνεχάρησαν τις αθλήτριες των δύο ομάδων για την υπερπροσπάθειά τους, ενώ εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για το υψηλό επίπεδο του μπάσκετ που παίχτηκε, κάτι που αποδεικνύεται και από το τελικό σκορ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσωπούμενη από τον γεν. γραμματέα Δημήτρη Μουρτζίνο και τον υπεύθυνο του τμήματος Κυριάκο Κυριακόπουλο, παρέθεσαν δείπνο στην αποστολή στη Ν. Αγχίαλο.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, με τη συμμετοχή του στον τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος και την έξοχη εμφάνιση των νεαρών αθλητριών του, έδειξε για άλλη μια φορά πως το μέλλον του ανήκει.

Η του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές για την εξαιρετική τους παρουσία στον τελικό και δηλώνει αποφασισμένη να βρίσκεται κοντά στο τμήμα με στόχο την ενδυνάμωσή του με ταλέντα από τον Βόλο και τη .

Μάλιστα εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και η μεταγραφική ενίσχυση της γυναικείας ομάδας με ταλαντούχες αθλήτριες της περιοχής .

Δεκάλεπτα:17-15, 39-36, 57-50, 80-71 Διαιτητές: Μαραμής – Μπουγλός Π.

Σπάρτακος :(Βαρδακούλης – Φλώρος) Αγριόγηδου 6, Δημητριάδου , Ευαγγελοπούλου 2, Νταιάκη 10(1), Αναστασιάδη 7(1), Δράμη , Γουλούλη 2, Παρασκευαϊδη 2, Καλέτσιου 12, Ολυμπίου , Κωτούλα , Τσουμπάνου 39.

Ολυμπιακός Βόλου: (Παπαθανασίου-Δέρβος): Γκρίνια 11, Δίπλα 4, Χαβδούλα, Κανελλοπούλου 22 (2), Σιούμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση