Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δεκάδες δρομείς του ΣΔΥ Βόλου συνέχισαν να τρέχουν «virtual», μέχρι και 42 χιλιόμετρα
Δεκάδες δρομείς του ΣΔΥ Βόλου συνέχισαν να τρέχουν «virtual», μέχρι και 42 χιλιόμετρα

Δεκάδες δρομείς του ΣΔΥ Βόλου συνέχισαν να τρέχουν «virtual», μέχρι και 42 χιλιόμετρα

Στις πλέον δύσκολες στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα και η χ μας, ο πάντα θα αποτελεί στήριγμα για όποιον τον ακολουθεί. Αρκεί να το πραγματοποιεί με απόλυτη ασφάλεια και προφύλαξη, όπως κάνουν και όλοι οι δρομείς που τρέχουν ατομικά τις virtual διαδρομές τους. Το ίδιο πραγματοποιούν τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας , συνεχίζοντας ένας – ένας αυτό που έκαναν πάντα, από την στιγμή που ακολούθησε καθένας την άθληση ως τρόπο ς.

Τέσσερις ακόμη αθλητές δρομείς του ΣΔΥΒ έτρεξαν τον δικό τους virtual Αυθεντικό Μαραθώνιο 42.195 μέτρων το Σαββατοκύριακο, και έγιναν 14 όσοι έχουν κάνει την απόσταση σε αυτό τον μήνα, ενώ δεκάδες άλλοι από τον σύλλογο τρέχουν και στις μικρότερες αποστάσεις. Ο Virtual Αυθεντικός Μαραθώνιος αντικαθιστά από τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας τον κανονικό αγώνα που επρόκειτο να γίνει στις 8 Νοεμβρίου.

Κάθε δρομέας σε όλο τον κόσμο μπορεί να τρέξει ως τις 29 του μήνα την απόσταση που θέλει στην πόλη του, και στέλνοντας τα στοιχεία του gps θα συμπεριλαμβάνεται στα άτυπα αποτελέσματα. Στο τέλος του Νοεμβρίου ο ΣΔΥΒ θα δημοσιεύσει με αλφαβητική σειρά τη λίστα όσων μελών του έτρεξαν τις διάφορες αποστάσεις στο «Virtual Run ΣΔΥ », έτσι κάθε μέλος που τρέχει μπορεί να ενημερώνει για τις προπονήσεις και τους αγώνες του ώστε να προστίθεται στον πίνακα.

Το Σάββατο ο Νίκος Μόσιος μετά από πολύ μεγάλο αγώνα, έτρεξε δύο φορές τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Βόλου, τερματίζοντας τον Μαραθώνιο 42.195μ σε 3 ώρες και 17'. Έτσι βελτίωσε κατά δύο λεπτά το ρεκόρ του, ενώ σίγουρα σε κανονικές αγωνιστικές συνθήκες, θα είχε κάνει ακόμη καλύτερο χρόνο.

Ο Γιώργος Γκανάτσιος την ίδια έτρεξε από τις Αλυκές ως το Σουτραλί με επιστροφή ώσπου να συμπληρώσει Μαραθώνιο. Σε 3 ώρες και 50 λεπτά, εκπλήρωσε τον στόχο του. Ο Αντώνης Νικολόπουλος έκανε την απόσταση στην Ξάνθη όπου μένει, επίσης το Σάββατο, και πέτυχε επίδοση 3 ώρες 32 λεπτά.

Η τέταρτη συμμετοχή του διημέρου έγινε την Κυριακή από τον Μάριο Μιχαλόπουλο. Ο δρομέας έτρεξε από τον Βόλο στη Νέα Αγχίαλο με επιστροφή, και είναι ο μόνος από τα 14 μέλη του συλλόγου που επέλεξαν αυτή τη διαδρομή στις 3 ως τώρα βδομάδες που γίνεται ο virtual αγώνας. Ο τερμάτισε μετά από κοπιώδη προσπάθεια σε 4 ώρες και 11 λεπτά.

Σε όλη την πορεία τον συνόδευσε με ποδήλατο ο Κώστας Κοτρώνης, και προς το τέλος με τον ίδιο τρόπο και ο Κώστας Παλάντζας, κάτι που έκανε με τους δρομείς και το Σάββατο.

Αναρίθμητες ήταν οι virtual προπονήσεις και οι διαδρομές που έκαναν τα μέλη του συλλόγου μέσα στη βδομάδα. Αναγράφονται όσες αναφέρθηκαν στον σύλλογο.

Ημιμαραθώνιο έτρεξαν, σε 1 ώρα 19'56 ο Ζήσης Τσουρέλης, σε 1 ώρα 34'12 ο Γιάννης Παπαδόπουλος, σε 1 ώρα 42'49 η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου.

Την ίδια απόσταση έκανε στην Κατερίνη ο Δήμος Καπουρνιώτης σε 1 ώρα και 44 λεπτά.

Ο Αλέξης Παπαλεξίου μέσα σε μία ημέρα «έσπασε» τα gps στην Πιερία καθώς έτρεξε 19μισυ χιλιόμετρα σε 1 ώρα 28', και κατόπιν περπάτησε 30χλμ σε 5 ώρες και 50'.

14 χιλιόμετρα σε μία ώρα και ένα λεπτό έκανε ο Κώστας Σκοτίδης. 7 χλμ σε 33 λεπτά ο Στέφανος Μουρογιάννης. 23 χιλιόμετρα έτρεξε η Λίνα Παπακυριαζή. Διάφορες αποστάσεις από 10 ως και 16 χιλιόμετρα, ή και περισσότερα, διήνυσαν οι Ρούλα Αθανασίου, Γιάννης Αντωνίου, Πέτρος Γεωργούλας, Νίκος Βαούτης, Γιώργος Βόντζος, Χρήστος Γεωργουλόπουλος, Βαγγέλης Γιαννούχος, Παντελής Ζήσης, Αχιλλέας Καλαμάκης, Γρηγόρης Καλλιγάς, Κώστας Κοτρώνης, Μανώλης Κουρκουβέλας, Στέργιος Κουσκουρίδας, Βούλα Μακεδόνα, Αρίστος Μακρής, Μαρία Μακροθανάση, Πέγκυ Μάρθα, Κωνσταντίνα Μπατζιώρα, Γιώργος Μπατζιώρας, Μάρθα Ξηροφώτου, Κώστας Παλάντζας, Ζαφείρης Πανόπουλος, Κατερίνα Putz, Κάλλη Σαράφη, Θανάσης Σταμάτης στην Σκιάθο, Στράτος Συμεωνίδης στα Λεχώνια, Αλεξία Τζήμου, Κώστας Τσεκερίδης, επίσης ο Άρης Γεωργαντάς στη Στυλίδα.

Την τιμητική τους είχαν βέβαια και τα βουνά, από το ως και την Κέρκυρα. Ο Γιώργος Καλαντζής έκανε προπόνηση trail στο Φυτόκο, ενώ ο Τρύφωνας Καραμανλής στη Γορίτσα.

Ορεινή προπόνηση από 4 δρομείς έγινε στο το Σάββατο, οι οποίοι κινήθηκαν ανά δύο, εντελώς ξεχωριστά: Αντώνης Κόπανος, Θανάσης Κοντογιάννης, Μπάμπης Στιβαχτής, Νίκος Τσώλης.

Την Κυριακή ο Χρήστος Αγνουσιώτης έτρεξε 37 ορεινά χιλιόμετρα με συνολική υψομετρική ανάβαση 1400 μέτρα στο νησί των Φαιάκων σε 3 ώρες και 50 λεπτά.

Δεν έλειψαν ούτε ο πεζοπορίες, ατομικές αυτή τη φορά. Έτσι, στον Σαρακηνό και την κινήθηκε ο Στάθης Καραδημητρίου, ενώ την επόμενη ημέρα έτρεξε 20 χιλιόμετρα trail.

Τη διαδρομή Άγιος Ονούφριος – Μακρινίτσα πραγματοποίησαν οι Κώστας Σκοτίδης, Βασίλης Ζωσιμάς. Πεζοπορία στη Βοιωτία πραγματοποίησε επίσης η Έλλη Τασιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση