Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δείπνο στην ομάδα πόλο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Δείπνο στην ομάδα πόλο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Δείπνο στην ομάδα πόλο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

 

Δείπνο στην αντρική ομάδα της ίκης Βόλου, παρέθεσε η Διοίκηση του Ερασιτέχνη του .Σ.Β. «Η ΙΚΗ», την Τρίτη 17 Ιουλίου, στην ψησταριά «ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ» στη Ν.Ιωνία.

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και χαλαρή διάθεση, Διοίκηση, έφοροι, προπονητές και παίκτες, συζήτησαν για τη φετινή αγωνιστική χρονιά που αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, αλλά και τους στόχους για την επόμενη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, συνεχάρη προπονητές και παίκτες για την αγωνιστική τους πορεία τη φετινή σεζόν, που έφτασαν μια «ανάσα» από την άνοδο στην .

Όπως δήλωσε ο κ. Φάτσης: «Αφήνουμε πίσω μας παθογένειες του παρελθόντος. Ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, προχωράμε μπροστά. Το τμήμα , έχει μεγάλη δυναμική. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις αγωνιστικές επιτυχίες των τμημάτων, αλλά και από την συμμετοχή αθλητών του τμήματος στις ομάδες της Εθνικής διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών».

Στο δείπνο παρευρέθηκε μεταξύ άλλων κι ο πρώην έφορος του τμήματος πόλο Κώστας Τσαρνάς.

 

Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” στη συνεδρίαση στις 17/7/2018, αποφασίστηκε, να αναβληθεί η Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, με θέμα, τους οικονομικούς απολογισμούς των τμημάτων του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο πλαίσιο της διαφάνειας και της έγκυρης ς των μελών του, αποφάσισε να ορίσει ελεγκτές – , οι οποίοι θα αποτυπώσουν τα οικονομικά στοιχεία όλων των τμημάτων του Συλλόγου και θα καταθέσουν την οικονομικών πεπραγμένων στην Εξελεγκτική Επιτροπή που έχει εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου.

Η Εξελεγκτική Επιτροπή θα φέρει την προς ψήφιση στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί, αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση