Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Δάφνη Βόλου ανοίγει τα «φτερά» της με συμμετοχές σε τουρνουά
Η Δάφνη Βόλου ανοίγει τα «φτερά» της με συμμετοχές σε τουρνουά

Η Δάφνη Βόλου ανοίγει τα «φτερά» της με συμμετοχές σε τουρνουά

 

 

Με στόχο την προώθηση της ευγενούς άμιλλας αλλά και την απόκτηση εμπειριών, η Α.Ο. Δάφνη , ανοίγει τα «φτερά» της με συμ σε τουρνουά και διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Την Πέμπτη 23 οεμβρίου στα γραφεία της ομάδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης με τους των παιδιών των ακαδημιών.

Η ομάδα εξετάζει τη συμμετοχή της στο Golden Cup – τουρνουά ακαδημιών που θα διεξαχθεί στη αρχές Ιανουαρίου με τη συμμετοχή ομάδων πανελλαδικά για αθλητές γεννημένους 2007 – 2008 – 2009, ενώ έχει λάβει πρόσκληση από τον Απόλλωνα ς όλες οι ακαδημίες της ομάδας να κατέβουν στην Αθήνα να συμμετέχουν σε αγώνες και να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνα της αντρικής ομάδας του Απόλλωνα. Αντίστοιχη πρόσκληση έχει λάβει και από τον .

Οι ακαδημίες της Δάφνης αριθμούν περίπου 35 παιδάκια, ενώ στόχος της Διοίκησης είναι η ενίσχυση των Ακαδημιών και εν γένει του αθλητισμού.

Η των γονέων έγινε από τον έφορο των ακαδημιών Μελέτη ιούργα, ενώ ο Αντιπρόεδρος της Ομάδας ιώργος Τάκης ενημέρωσε τους γονείς ότι μέσα στο σχεδιασμό της Διοίκησης, είναι η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση