Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Δ. Κολυνδρίνη: Άρση περιοριστικών μέτρων στα γυμναστήρια
Δ. Κολυνδρίνη: Άρση περιοριστικών μέτρων στα γυμναστήρια

Δ. Κολυνδρίνη: Άρση περιοριστικών μέτρων στα γυμναστήρια

Την άρση περιοριστικών μέτρων στα ζητά η Σ Δωροθέα με της προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδη  και στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ικ. Χαρδαλιά.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

κ. Υπουργέ,

Μετά την μερική και σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, το άνοιγμα αρκετών καταστημάτων, την στην και σύμφωνα πάντα με την πορεία του COVID-19 στη χώρα μας, διαπιστώνουμε πως είναι αναγκαία και η λειτουργία των γυμναστηρίων. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών των ιδιοκτητών γυμναστηρίων και τους εργαζόμενους σε αυτά, που πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μη μπορώντας να ανταποκριθούν ούτε στις βασικές τους οικονομικές υποχρεώσεις, φοβούμενοι ακόμη και το οριστικό κλείσιμο των επιχειρήσεών τους.

Το τρίμηνο της Άνοιξης που παραδοσιακά υπήρχε αύξηση των πελατών στα , χάθηκε, με τους καλοκαιρινούς μήνες να φαντάζουν ακόμη πιο δύσκολοι λόγω της μείωσης του πελατολογίου. Η άμεση άρση των περιοριστικών μέτρων και το άνοιγμα των γυμναστηρίων, ίσως να έδινε μια ανάσα στους ιδιοκτήτες, αλλά και στους εργαζομένους.

Εκτός όλων των παραπάνω, αντιμετωπίζουν και το τεράστιο πρόβλημα με τις προπληρωμένες συνδρομές, όπως για παράδειγμα τις ετήσιες συνδρομές, που πλέον οι πελάτες ζητούν την των χρημάτων τους.

Όπως το σύνολο των καταστημάτων έχει συμμορφωθεί απόλυτα με τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία του COVID-19, έτσι και οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, με μάσκες και αντισηπτικά και όλα τα μέτρα τήρησης αποστάσεων που θα υποδειχθούν είτε από το Υπουργείο σας, είτε από τους ειδικούς λοιμωξιολόγους.

Γι' αυτό το λόγο ζητούμε να επανεξετάσετε, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της πορείας της πανδημίας, το άμεσο άνοιγμα και αυτών των επιχειρήσεων

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση