Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Γκαράς στα Ιωάννινα
Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Γκαράς στα Ιωάννινα

Χρυσός Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Γκαράς στα Ιωάννινα

Με ένα και δύο θέσεις στη 8άδα, επέστρεψε η αποστολή του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΙΚΗ” από το Πανελλήνιο που διεξήχθη στα Ιωάννινα, στο Εθνικό «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Ο Χρήστος Γκαράς, σε μία συγκλονιστική κούρσα που “έκοψε την ανάσα” όλων όσων παρακολουθούσαν, κατέκτησε το και την 1η θέση στα 400ΕΜΠ, πετυχαίνοντας παράλληλα κι ατομικό ρεκόρ.

Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις του Ασημακόπουλου που κατέκτησε την 6η θέση στο τριπλούν και της Κατερίνας Κόκκαλη που κατέκτησε την 7η θέση στο τριπλούν.

Την αποστολή, συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και ο προπονητής Αποστόλης Βλαχάβας.

Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, τόνισε: “Ο Χρήστος ήταν συγκλονιστικός και ιδιαίτερα στα τελευταία 50μ. όπου κρίθηκε η πρώτη θέση. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κι έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Όλα οργανώνονται και προγραμματίζονται τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Ο Χρήστος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές μετ'εμποδίων στην Ελλάδα και η κλήση του στην δε θα αργήσει.
Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή του, Αποστόλη Βλαχάβα. Ήταν συγκινητικά τα συγχαρητήρια που εισπράξαμε όλοι για τον Χρήστο Γκαρά και τον Αποστόλη Βλαχάβα στα Γιάννενα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Κατερίνα Κόκκαλη και στον Ασημακόπουλο που βρέθηκαν στην 8άδα των τελικών του τριπλούν συναγωνιζόμενοι μεγάλους αθλητές κι αθλήτριες του αγωνίσματος”.

Η φετινή ιδιαίτερη χρονιά, ολοκληρώνεται για τον στίβο της ς Βόλου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με θετικό πρόσημο, θέτοντας τις βάσεις για μία ακόμη πιο “δυνατή” αγωνιστικά χρονιά, και με πιο υψηλούς στόχους.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση