Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας
¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας

¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας

¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Καρπούζας Κωνσταντίνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 11/4 έως τις 21/4/2019, στην κατηγορία των δώδεκα ετών.

Ο αθλητής του βολιώτικου συλλόγου κατάφερε να αναρριχηθεί με χαρακτηριστική ευκολία στην πρώτη θέση στην κατηγορία του μονού και στην δεύτερη θέση στην κατηγορία του διπλού, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο εν λόγω πρωτάθλημα και αφήνοντας πολλές υπο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο απώτερο .

Η συστηματική και οργανωμένη προπόνηση που γίνεται εδώ και χρόνια στον Όμιλο Αντισφαίρισης , από τα πρώτα βήματα των παιδιών που θα ενταχθούν στις ακαδημίες, αποδίδει καρπούς, ανταμείβοντας έτσι τους και τους που καταβάλουν την μέγιστη προσπάθεια για να φθάσουν στον στόχο τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καρπούζας και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον αθλητή, τους της αγωνιστικής ομάδας Κατσιγιαννάκη Ζαχαρία και Παρασχάκη ίκο, καθώς επίσης και το εργαστήρι racketspecialist.com και την αροσωπία Babolat για την στήριξη που παρέχουν στους του συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση