Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / ¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας
¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας

¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας

¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Καρπούζας Κωνσταντίνος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 11/4 έως τις 21/4/2019, στην κατηγορία των δώδεκα ετών.

Ο αθλητής του βολιώτικου συλλόγου κατάφερε να αναρριχηθεί με χαρακτηριστική ευκολία στην πρώτη θέση στην κατηγορία του μονού και στην δεύτερη θέση στην κατηγορία του διπλού, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο εν λόγω πρωτάθλημα και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο απώτερο μέλλον.

Η συστηματική και οργανωμένη προπόνηση που γίνεται εδώ και χρόνια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας, από τα πρώτα βήματα των παιδιών που θα ενταχθούν στις ακαδημίες, αποδίδει καρπούς, ανταμείβοντας έτσι τους αθλητές και τους προπονητές που καταβάλουν την μέγιστη προσπάθεια για να φθάσουν στον στόχο τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καρπούζας και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον αθλητή, τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Κατσιγιαννάκη Ζαχαρία και Παρασχάκη Νίκο, καθώς επίσης και το εργαστήρι racketspecialist.com και την αντιπροσωπία Babolat για την στήριξη που παρέχουν στους αθλητές του συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση