Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / ¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας
¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας

¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Κωνσταντίνος Καρπούζας

¨Χρυσός¨ ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας Καρπούζας Κωνσταντίνος στο Αντισφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην από τις 11/4 έως τις 21/4/2019, στην κατηγορία των δώδεκα ετών.

Ο αθλητής του βολιώτικου συλλόγου κατάφερε να αναρριχηθεί με χαρακτηριστική ευκολία στην πρώτη θέση στην κατηγορία του μονού και στην δεύτερη θέση στην κατηγορία του διπλού, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο εν λόγω και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο απώτερο .

Η συστηματική και οργανωμένη προπόνηση που γίνεται εδώ και χρόνια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας, από τα πρώτα βήματα των παιδιών που θα ενταχθούν στις , αποδίδει καρπούς, ανταμείβοντας έτσι τους αθλητές και τους που καταβάλουν την μέγιστη προσπάθεια για να φθάσουν στον στόχο τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καρπούζας και το Δ.Σ. συγχαίρουν τον αθλητή, τους της αγωνιστικής ομάδας Κατσιγιαννάκη Ζαχαρία και Παρασχάκη Νίκο, καθώς επίσης και το εργαστήρι racketspecialist.com και την αντιπροσωπία Babolat για την στήριξη που παρέχουν στους αθλητές του συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία: “Εξοστρακισμός” και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου… - https://t.co/BoyX9XY3Eo -

"Αλιεύοντας" την είδηση