Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χρυσό στα 100 μ. μετ’ εμποδίων η Ελένη Βιδούρη του “Άτλα”
Χρυσό στα 100 μ. μετ’ εμποδίων η Ελένη Βιδούρη του “Άτλα”

Χρυσό στα 100 μ. μετ’ εμποδίων η Ελένη Βιδούρη του “Άτλα”

Ένα πολύ ξεχωριστό έγινε στην πόλη του Βόλου το Σαββατοκύριακο. ια τον “Άτλα” ήταν σίγουρα η κορυφαία στιγμή μέχρι τ στην σύντομη της Ακαδημίας . Η πρωταθλήτρια  Ελένη Βιδούρη επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την κυριαρχία της στο αγώνισμα των 100 m. με εμπόδια και με επίδοση 14,05 sec. κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και τα χειροκροτήματα όλου του κόσμου.

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον προπονητή  Δημήτρη Θεοχάρη, το πρωί στον προκριμματικό του αγωνίσματος σημείωσε ακόμη ένα ατομικό και ρεκόρ Συλλόγου βέβαια, με 14,03 sec.

Είναι άξιο θαυμασμού η συνεχόμενη άνοδος της αθλήτριας στους κρίσιμους αγώνες της χρονιάς και αυτό είναι αποτέλεσμα της άριστης δουλειάς που έχουν κάνει με τον προπονητή της με τον οποίο γυμνάζεται από .

Ο επόμενος της θα είναι στο Ισραήλ, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου σαν μέλος της Εθνικής  ομάδας  θα τιμήσει και με το παραπάνω τα Εθνικά  χρώματα και θα έχει την ευκαιρία να σπάσει το φράγμα των 14 sec.

Υπήρξαν  όμως κι άλλες επιτυχίες στο πρωτάθλημα αυτό. Ο ιώργος Γκαγιάννης αγωνίστηκε στον τελικό των 110 m. με εμπόδια και με επίδοση 14,73 sec. πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ πήρε την 6η θέση ανάμεσα σε 35 αθλητές.

Είναι ένα παιδί με ταλέντο και συνέπεια στις προπονήσεις που σίγουρα στο θα ανέβει σε πολύ ψηλότερα επίπεδα.

Η μικρή  Σοφία Μπακοστέργιου από το Βελεστίνο  τα κατάφερε κι αυτή περίφημα, αφού αν και προερχόμενη από μικρότερη κατηγορία μπήκε στον τελικό του αγωνίσματος της δισκοβολίας όπου πήρε την 11η  θέση αφού στον προκριματικό έκανε βολή 32,52.

Στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα της κατηγορίας της εκτιμάται πως θα διαπρέψει.

Στα 110 m. με εμπόδια είχαμε ακόμη 3 συμ. Ο Ρωμανός Σταθούρος με επίδοση 15,42 για μία μόλις θέση δεν μπήκε στον τελικό του αγωνίσματος…

Ο Παναγιώτης Καυκούλας βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με 16,75 sec και ο Χρήστος Τακτικός που αν και έπεσε στο 7ο εμπόδιο…σηκώθηκε και τερμάτισε καταχειροκροτούμενος σε χρόνο 21,05 sec.

Επίσης  η  ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 των κοριτσιών με τις Χρύσα Αγροκώστα, Ελένη Βιδούρη, Δέσποινα Τσιγαρίδα και Δέσποινα Καυκούλα, η οποία με επίδοση 51,61 sec. σε μια πολύ δυνατή χρονιά, κατέλαβε τελικά την 18η θέση ανάμεσα σε σύνολο 40 ομάδων.

Στα 100 m. η  μικρούλα  Δέσποινα Καυκούλα έκανε στον προκριματικό 13,13 sec. Η αθλήτρια ανήκει στην μικρότερη κατηγορία και εκεί   θα τα παει περίφημα.

Η Χρύσα Αγροκώστα από το Βελεστίνο συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ και με χρόνο 13,38 sec “έβαλε πλώρη” για ακόμη καλύτερες επι.

Στο άλμα τριπλούν η  Εύη Μαϊπά με επίδοση 10.32 m. και η Κρυσταλλία Μαριστούδη με 10,31 m. έκαναν   ατομικά ρεκόρ.

Στον ακοντισμό των κοριτσιών έκανε την προσπάθειά της η Μαρία Βουρβούλια, η οποία στον προκριματικό έκανε επίδοση 22,99.

Η ομάδα  4Χ100 των αγοριών δυστυχώς ακυρώθηκε…


Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές Δημήτρη Θεοχάρη και Στέφανο Κορώνα και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη στο Βελεστίνο Λευτέρη Πασσιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση