Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χρυσό μετάλλιο ο Μυτιλιός στη Βέροια
Χρυσό μετάλλιο ο Μυτιλιός στη Βέροια

Χρυσό μετάλλιο ο Μυτιλιός στη Βέροια

Την 1η θέση κατέκτησε ο αθλητής της Ακαδημίας  Μυτιλιός Κωνσταντίνος στο κύπελλο “Open Series 2021” που διεξήχθη στο κλειστό “Φίλιππειο” της ς.
Ο πρωταθλητής του συλλόγου μας αγωνίστηκε στην κατηγορία κούμιτε Νέων Ανδρών -68 κιλά και μετά από 2 συνεχόμενες νίκες κατέκτησε την 1η θέση-χρυσό μετάλλιο.
Το  κοουτσάρισμα του αθλητή κατά τη διάρκεια των αγώνων ανέλαβε ο του συλλόγου Αγριάς ” ο Μαχητής ” Κρίσιλας Ιωάννης.
Ο Κωνσταντίνος κατέκτησε φέτος την 2η θέση στην κατηγορία κούμιτε Νέων Ανδρών -68 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε και έχει το δικαίωμα συμμετοχής του στο “Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων -Νέων & Νέων Ανδρών-Γυναικών” που θα διεξαχθεί στην Ριέκα της τέλος Νοεμβρίου.
Tο πρωτάθλημα καράτε διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον σύλλογο καράτε “Πανημαθειακό” υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
. Σ. του συλλόγου, ο διευθύνων Γιώργος Κοσμίδης και η τεχνική διευθύντρια Κοσμίδου Βίκυ συγχαίρουν τον αθλητή για την επιτυχία του στο εν λόγω πρωτάθλημα και του εύχονται πολλές επιτυχίες στα επόμενα πρωταθλήματα και ευχαριστούν τον προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη για την πολύτιμη που προσφέρει στο σύλλογο.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση