Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χρυσό Μετάλλιο και μία 4η θέση για το τμήμα αυτοάμυνας του DRCS Βόλου
Χρυσό Μετάλλιο και μία 4η θέση για το τμήμα αυτοάμυνας του DRCS Βόλου

Χρυσό Μετάλλιο και μία 4η θέση για το τμήμα αυτοάμυνας του DRCS Βόλου

Στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο και Διαγωνισμό Αυτοάμυνας της Π.Ο.Ε.Τ.Α  

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ελληνικό σύστημα αυτοάμυνας DRCS και ιδιαίτερα το τμήμα Βόλου ανέβηκε στο βάθρο με την κατάκτηση της 1ης θέσης (Πράπας Στυλιανός) στον πανελλήνιο διαγωνισμό αυτοάμυνας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (Π.Ο.Ε.Τ.Α) στην Αθήνα (ξενοδοχείο DOMOTEL KASTRI) την 17 Νοε 2019. Ενώ κατέλαβε και την 4η θέση (Μπαντίδης Βασίλειος).

Η συμμετοχή στους διαγωνισμούς αυτοάμυνας συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσιά του συστήματος DRCS (και ιδιαίτερα των τμημάτων Βόλου και Λάρισας) τις προηγούμενες χρονιές (2017 – 2018) όπου οι εκπαιδευόμενοι κατέκτησαν τις πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες (ανδρών – γυναικών και ένοπλοι – άοπλοι) στις οποίες συμμετείχαν. Επίσης η παρουσία στο συνέδριο και τους διαγωνισμούς αυτοάμυνας, αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του τμήματος αυτοάμυνας DRCS Βόλου για την επερχόμενη συμμετοχή των εκπαιδευομένων του στο 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών  (WKF World Convention) που θα λάβει χώρα τον Μάιο του 2020 στην Βιέννη της Αυστρίας.

Η ημέρα συνεχίστηκε με αυτοάμυνας από έξι εισηγητές διαφορετικών τεχνικών (DRCS – FCS – SOGO JUTSU – WING TSUN – KRAV MAGA – TAE KWON DO). Το σύστημα DRCS (το μοναδικό Ελληνικό σύστημα που συμμετείχε στα σεμινάρια) εκπροσώπησε ο γεν. γραμ. και υπεύθυνος Κύπρου, εκπαιδευτής του τμήματος Βόλου Πετμεζάς Σταύρος. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν μεγάλος και όλοι δηλώσαν ενθουσιασμένοι από την παρακολούθηση των μαθημάτων του DRCS, τα οποία περιείχαν τεχνικές άοπλης και ένοπλης μάχης και αυτοάμυνας.

Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Τ.Α και ιδιαίτερα τον πρόεδρο  Κοσσυβάκη Μιχαήλ για την ακόμη μια φορά άψογη διοργάνωση. Επίσης συγχαίρουμε όλους όσοι συμμετείχαν (εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους – διαγωνιζόμενους) στα και τους διαγωνισμούς ανεξαρτήτως τεχνικής και αποτελέσματος και ανανεώνουμε το “ραντεβού” μας για την επόμενη διοργάνωση της Π.Ο.Ε.Τ.Α η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το 2020 (η ημερομηνία και ο τόπος θα ανακοινωθεί σύντομα).

Περισσότερες πληροφορίες στο site της Π.Ο.Ε.Τ.Α: https://self-defense.gr/.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση