Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Xορήγηση ελευθέρας μετεγγραφής σε οποιαδήποτε αθλητή ή αθλήτρια της Νίκης
Xορήγηση ελευθέρας μετεγγραφής σε οποιαδήποτε αθλητή ή αθλήτρια της Νίκης

Xορήγηση ελευθέρας μετεγγραφής σε οποιαδήποτε αθλητή ή αθλήτρια της Νίκης

Στις 10/9/2021 πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», με μοναδικό θέμα, τις γονέων και συλλόγων, για αθλητών και αθλητριών διαφόρων τμημάτων του συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα τη μη χορήγηση ελευθέρας μετεγγραφής σε οποιαδήποτε αθλητή ή αθλήτρια οποιουδήποτε τμήματος του συλλόγου, μετά από αίτηση που κατατίθεται, είτε από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε από συλλόγων με οποιαδήποτε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική.

Στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να τηρηθεί μόνο η επίσημη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, όποιο σωματείο ενδιαφέρεται να αποκτήσει αθλητή ή αθλήτρια του συλλόγου από οποιοδήποτε τμήμα, αυτό θα γίνεται μόνο με επίσημο έγγραφο του συλλόγου που ενδιαφέρεται με σφραγίδα και υπογραφή Προέδρου. Μόνο τέτοιες περιπτώσεις θα συζητούνται στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν έχουμε καμία αντίρρηση, οι αθλητές μας να αγωνιστούν σε ομάδες που θα κρίνουμε εμείς ότι θα είναι προς όφελός τους, αλλά μόνο υπό μορφή δανεισμού ενός έτους ή με διαπραγμάτευση οικονομικών ανταλλαγμάτων προς όφελος του τμήματος και του συλλόγου γενικότερα, σε περίπτωση ελεύθερης μετεγγραφής.

Σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου, μπορεί τα δελτία να ανήκουν στην Ερασιτεχνική, αλλά για μεταγραφές αθλητών θα γίνεται μετά από εντολή της ΠΑΕ Νίκης Βόλου, η οποία έχει και την ευθύνη για τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας και της Κ19. Πληροφ . 2421062644.

Για τους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου μπορούν να επικοινωνούν με τον Χαλκιά Απόστολο τηλ. 6944372460

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϊ της Νίκης Βόλου

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και συνεχίζονται, οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϊ του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” για κορίτσια από 8-15 χρονών.

Πληροφορίες :

6974373947 Βάσω Καζοπίδου

6982743397 Γλυκερία Τριπύλα

6945950916 Χρήστος Γαλαζούλας

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση