Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο
Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο

Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο

Ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου το «1ο Πανελλήνιο σκακιστικό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 2018» που διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου. Το τουρνουά θα συνεχισθεί την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 με δυο γύρους ανά ημέρα. Το τουρνουά έχει εθνική και διεθνή αξιολόγηση.

Xορηγός του τουρνουά είναι ο   και χορηγός της αίθουσας αγώνων το Τμήμα Χωροταξίας του Πανεπιστήμιου ς.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή σκακιστές και σκακίστριες υψηλού επιπέδου  από συλλόγους του Βόλου, Αγριάς, Αλμυρού, ς, ς, Φλώρινας, Βέροιας, Πτολεμαΐδας, Σερρών, Λιβαδειάς, Πατρών, υ και Ηρακλείου Κρήτης.

Προβλέπονται ισχυρές σκακιστικές μονομαχίες και τα έπαθλα είναι πολύ ενδιαφέροντα αφού συνολικά αγγίζουν τα 1500 €!!

ια τον 1ο νικητή προβλέπεται έπαθλο 500 €, στον 2ο νικητή 300 € και στον 3ο νικητή 200 €.

Έπαθλα προβλέπονται και για άλλες κατηγορίες νικητών.

Οι συμμετοχές θα επιβεβαιωθούν με τη φυσική παρουσία των σκακιστών μια ώρα πριν την έναρξη των αγώνων και θα ακολουθήσει η κλήρωση των ζευγαριών του 1ου γύρου.

Η παρακολούθηση των παρτίδων είναι ελεύθερη από τους φίλους του αθλήματος και το κοινό. Οι πρωινοί γύροι ξεκινούν στις 10:00 και οι απογευματινοί στις 17:00.

Η είσοδος στο ισόγειο του Τμήματος Χωροταξίας της Πολυτεχνικής Σχολής του πανεπιστήμιου ς (έναντι του σταθμού υπεραστικού ) γίνεται από την οδό Αλαμάνας.

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου ιδρύθηκε το 1962, καλλιεργεί το για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα και έχει αγωνιστική παρουσία σε κάθε διοργάνωση της Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Έχει κατακτήσει αρκετές φορές το πρωτάθλημα και το κύπελλο Θεσσαλίας και οι ομάδες της έχουν αγωνισθεί στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής αλλά και στα Πανελλήνια Νεανικά.

Τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει αρκετά τουρνουά και φέτος διοργάνωσε ήδη δυο μαθητικά τουρνουά και το 1ο Πασχαλινό τουρνουά με σημαντική .

Την προκήρυξη του τουρνουά και τη δήλωση συμμετοχής θα βρει κανείς μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου: https://sites.google.com/site/sevolou/.

Συνεχείς ενημερώσεις για το τουρνουά αναρτώνται στο facebook: www.facebook.com/sevolou

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση