Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο
Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο

Χριστουγεννιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά στο Βόλο

Ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου το «1ο Πανελλήνιο σκακιστικό Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 2018» που διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου. Το τουρνουά θα συνεχισθεί την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου με δυο γύρους ανά ημέρα. Το τουρνουά έχει εθνική και διεθνή αξιολόγηση.

Xορηγός του τουρνουά είναι ο Βόλου  και χορηγός της αίθουσας αγώνων το Τμήμα Χωροταξίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή σκακιστές και σκακίστριες υψηλού επιπέδου  από συλλόγους του Βόλου, Αγριάς, Αλμυρού, Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Βέροιας, Πτολεμαΐδας, Σερρών, Λιβαδειάς, Πατρών, Ρόδου και Ηρακλείου Κρήτης.

Προβλέπονται ισχυρές σκακιστικές μονομαχίες και τα έπαθλα είναι πολύ ενδιαφέροντα αφού συνολικά αγγίζουν τα 1500 €!!

Για τον 1ο νικητή προβλέπεται έπαθλο 500 €, στον 2ο νικητή 300 € και στον 3ο νικητή 200 €.

Έπαθλα προβλέπονται και για άλλες κατηγορίες νικητών.

Οι συμμετοχές θα επιβεβαιωθούν με τη φυσική παρουσία των σκακιστών μια ώρα πριν την έναρξη των αγώνων και θα ακολουθήσει η των ζευγαριών του 1ου γύρου.

Η παρακολούθηση των παρτίδων είναι ελεύθερη από τους φίλους του αθλήματος και το κοινό. Οι πρωινοί γύροι ξεκινούν στις 10:00 και οι απογευματινοί στις 17:00.

Η είσοδος στο ισόγειο του Τμήματος Χωροταξίας της Πολυτεχνικής Σχολής του πανεπιστήμιου Θεσσαλίας (έναντι του σταθμού υπεραστικού ΚΤΕΛ) γίνεται από την οδό Αλαμάνας.

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου ιδρύθηκε το 1962, καλλιεργεί το σκάκι για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα και έχει αγωνιστική παρουσία σε κάθε διοργάνωση της Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Έχει κατακτήσει αρκετές φορές το πρωτάθλημα και το κύπελλο Θεσσαλίας και οι ομάδες της έχουν αγωνισθεί στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής αλλά και στα Νεανικά.

Τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει αρκετά τουρνουά και φέτος διοργάνωσε ήδη δυο μαθητικά τουρνουά και το 1ο Πασχαλινό τουρνουά με σημαντική επιτυχία.

Την του τουρνουά και τη δήλωση συμμετοχής θα βρει κανείς μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου: https://sites.google.com/site/sevolou/.

Συνεχείς ενημερώσεις για το τουρνουά αναρτώνται στο facebook: www.facebook.com/sevolou

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθλήτριες και αθλητές του Γ. Σ. Βόλου στο Διασυλλογικό Αλτικού Τετράθλου - https://t.co/GyuNqwCYQr -

  • Γυρίσματα νέας διεθνούς παραγωγής #Castaways στο #Πήλιο #BBC #Paramount #Πήλιο - https://t.co/Ajs2TM2Csw -

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

"Αλιεύοντας" την είδηση