Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο συγκρότημα η χριστουγεννιάτικη γιορτή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Τα μικρά «δελφίνια» είχαν την ευκαιρία να κάνουν face painting, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν τα εδέσματα του ΑΡΕΤΗΣ ΓΕΥΣΙΣ.

Ο έφορος του τμήματος Πέτρος , χαρακτήρισε το 2016, μια χρονιά ορόσημο για το τμήμα που πορεύτηκε ανοδικά κι εκτίμησε ότι ο απολογισμός είναι θετικός. Όπως είπε «Ο Σύλλογος δούλεψε σκληρά. Δομήθηκαν οι συνθήκες που έφεραν το αποτέλεσμα του καλοκαιριού, όταν τα κορίτσια αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες και ο Σύλλογος κατέλαβε την 3η θέση στην γενική κατάταξη. Η φυσιογνωμία του Συλλόγου είναι τέτοιο που επιβάλλει το ομαδικό πνεύμα. Στους καιρούς που ζούμε μόνο με ομόνοια, και σύμπνοια μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο και ο Σύλλογος προσπαθεί γι' αυτό».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη , ζήτησε αρχικά να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον αδόκητο χαμό της Λίτσας Μπαρτζιώκα, της συζύγου του Πέτρου Παρασκευόπουλου που έφυγε από την ζωή τον Ιούνιο. Μιας γυναίκας που προσέφερε πολλά και θα είναι για πάντα κοντά μας.

Ο κ. Φάτσης έκανε λόγο για ένα πετυχημένο και νοικοκυρεμένο τμήμα, που παράγει αθλητές, και κοινωνικό έργο. Μάλιστα, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην επιτυχία του τμήματος καθώς και τους γονείς αλλά και όλα τα παιδιά.

Ακολούθησε ολιγόλεπτη βίντεο με στιγμές από τους , τις επιτυχίες και τις προπονήσεις των παιδιών και στη συνέχεια τιμήθηκαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας που συμμετείχαν στους τελικούς πανελληνίων αγώνων, σε όσους έλαβαν μετάλλια και στους προπονητές.

Την βράβευση των αθλητών έκαναν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη , ο Πέτρος , καθώς κι ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας , ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου Δημήτρης Οικονόμου και εκ μέρους του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ ο Αντώνης Μυριντζής που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι, μεταξύ των αθλητών που βραβεύτηκαν ήταν και ο Γιάννης Κοντοβάς που κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην πισίνα 25 μ.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον Μάρκο Μανταλούφα, το νέο προπονητή της αγωνιστικής ομάδας καθώς και στον Στάθη Μέμο, τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με επιτυχίες του τμήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Μέμος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν μπορούσα θα άλλαζα αυτή την πλακέτα με το να βρίσκομαι στην πισίνα του κολυμβητηρίου και να προπονώ. Είμαι εδώ, για να τιμήσω τα παιδιά αυτά, τους αθλητές και τις αθλήτριες που κάλυψαν χιλιόμετρα κολύμπι, υπομένοντας τεράστιες δυσκολίες κι άνοιξαν το δρόμο για τις επόμενες κατηγορίες. Υποκλίνομαι στην μεγάλη προσπάθεια κι εύχομαι αυτή η ατμόσφαιρα να συνεχιστεί και φέτος».

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και το τμήμα κολύμβησης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο ΑΡΕΤΗΣ ΓΕΥΣΙΣ στη Λώρη 36 – Σωκράτους, για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων του μπουφέ που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι.

kolimvkolimv-niki1kolimv-niki

"Αλιεύοντας" την είδηση