Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου
Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής και της καλλιτεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Με γιορτινή διάθεση, σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, τα τμήματα της ρυθμικής γυμναστικής και καλλιτεχνικής ς του Γ.Σ.Β. «Η ΙΚΗ», πραγματοποίησαν την τους το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο συγκρότημα .

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. « Η ΙΚΗ» , αναφερόμενος στα δύο τμήματα, τόνισε ότι πρόκειται για δύο καινούργια τμήματα, τα οποία κατά κάποιο τρόπο έχουν σχέση μεταξύ τους καθώς, η μεν ρυθμική γυμναστική συνδυάζει στοιχεία από μπαλέτο, γυμναστική, χορό, κι αντίστοιχα στοιχεία μέσα στο συνδυάζει και η καλλιτεχνική . Επίσης και τα δύο τμήματα συστάθηκαν από προτάσεις που κατέθεσαν οι προπονήτριες των τμημάτων Ρυθμικής Κορίνα Ιωαννίδου και Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Χρυσούλα Καλτσουνά μέσω του γενικού γραμματέα κι εφόρου των τμημάτων Πέτρου Παρασκευόπουλου.

Ο πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθηση ότι, τη δυναμική που απόκτησε το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής θα αποκτήσει και το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Ο Πέτρος Παρασκευόπουλος εξήρε- μεταξύ άλλων- το έργο των προπονητριών των δύο τμημάτων κι ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε λαχειο με δώρων για τα παιδιά.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και τα τμήματα ρυθμικής και καλλιτεχνικής κολύμβησης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο ΑΡΕΤΗΣ ΓΕΥΣΙΣ στη Λώρη 36 – Σωκράτους, για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων του μπουφέ που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση