Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χρήματα για δικαιώματα ζητά από ΜΜΕ η ΕΠΣΘ
Χρήματα για δικαιώματα ζητά από ΜΜΕ η ΕΠΣΘ

Χρήματα για δικαιώματα ζητά από ΜΜΕ η ΕΠΣΘ

“Σύμφωνα με το Καταστατικό της αρ. 51 παρ. Α & Β, σε συνδυασμό με τα οριζόμενα στις οικείες προκηρύξεις της, αλλά και τα ισχύοντα από τους κανονισμούς και το καταστατικό της ΕΠΟ, η κατέχει και εκμεταλλεύεται αποκλειστικά τα δικαιώματα οποιασδήποτε μορφής ήχου, εικόνας και δεδομένων, όλων των αγώνων ποδοσφαίρου και εκδηλώσεων που υπάγονται στη δικαιοδοσία της”. Tα παραπάνω τονίζει η ΕΠΣ Θεσσαλίας με την ευκαιρία της ενάρξεως των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου περιόδου -2017.

Επίσης αναφέρεται: “Τα δικαιώματα αυτά δύναται να εκχωρεί με οιασδήποτε φύσεως αντάλλαγμα ή με την μορφή της συνεκμετάλλευσης με τρίτους, είτε σε ζωντανή μετάδοση, είτε σε μαγνητοσκοπημένη, είτε σε συνολική, είτε αποσπασματική, είτε με οιαδήποτε άλλη έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή μετάδοσης.

Κατόπιν των ανωτέρω και καθόσον η φετινή χρονιά διαφοροποίηση εντόνως, τόσο σε επίπεδο ιδιαιτέρως αυξημένης ποιότητας και σημαντικότητας των αναμετρήσεων όσο και σε επίπεδο αυξημένου (με την δημουργία και νέων) και διαφοροποιημένου σε σχέση με πέρισυ ενδιαφέροντος από ΜΜΕ του Νομού μας, η απεφάσισε την τροποποίηση της προηγούμενης αποφάσεώς της, ως προς τους δικαιούχους τρίτους (ΜΜΕ) και για το λόγο αυτό καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, όπως προσέλθει από τα γραφεία της ΕΠΣΘ, για να ενημερωθεί για τις προϋποθέσεις και το τίμημα εκχωρήσεως των ανωτέρω, το αργότερο έως την Παρασκευή 14/10/2016.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση