Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χωρίζουν οι δρόμοι Αργεντινής – Μέσι
Χωρίζουν οι δρόμοι Αργεντινής – Μέσι

Χωρίζουν οι δρόμοι Αργεντινής – Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει μόλις στοχήσει στο πρώτο πένλτι της Αργεντινής και αδυνατεί να εκμεταλλευτεί το επίσης χαμένο του Αρτούρο Βιδάλ. Περπατά με αργά βήματα, βαριά, κοιτάει κάτω, «πνίγεται» μέσα στη φανέλα του, πέφτει στο έδαφος, φαίνεται πως νιώθει άδειος. «Μάλλον είναι το τελευταίο μου ματς με την Αργεντινή και αυτό είναι το καλύτερο για όλους», ψελλίζει στις του μετά το παιχνίδι.

Η έγραψε κατακτώντας το Κόπα Αμέρικα Σεντενάριο με 4-2 στα πέναλτι (0-0 κ.α.), ο Λιονέλ Μέσι και η Αργεντινή έφθασαν ξανά στην πηγή, δίχως να πιουν . Οταν ένας φθάνει στα πέναλτι, η ικανότητα των ποδοσφαιριστών περνά σε δεύτερη μοίρα.

Ο Λιονέλ Μέσι αστόχησε στο πέναλτι, αλλά αυτή η δεν ήταν απλώς «ένα ακόμη πέναλτι». Ο κορυφαίος του κόσμου ένιωθε σαν να κουβαλάει μια κατάρα 23 χρόνων, καθώς από το 1993 η Αργεντινή είναι μακριά από τους τίτλους. Το σκηνικό για τον Αργεντινό γνώριμο. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ακριβώς όπως πέρυσι, όταν η Αργεντινή έχασε τον τίτλο του Κόπα Αμέρικα από τη Χιλή, που διάγει την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής ς. Παίκτες σπάνιας ποιότητας συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σύνολο που χάνει δύσκολα και προσαρμόζεται στα πάντα. Κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο πέρυσι και τον δεύτερο φέτος. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι αρκετά υψηλός, ωστόσο άπαντες προλαβαίνουν να συμμετάσχουν στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο…

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση