Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χωρίς τα “βέλη” του στο ΟΑΚΑ
Χωρίς τα “βέλη” του στο ΟΑΚΑ

Χωρίς τα “βέλη” του στο ΟΑΚΑ

Ο φιλοξενείται από την πανίσχυρη ΑΕΚ στο Ολυμπιακό (20/5, 18:00), με τους Νικολιά και Μπεριάν να δηλώνουν απόντες – Υπολογίζονται οι , Τριανταφυλλάκος

Λίγο κι έμφαση στην τακτική περιλαμβάνει η προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης, με την πρώτη στη βαθμολογία ΑΕΚ. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό ψυχολογίας στην Κόρινθο, απέναντι στην , μπήκε και πάλι στο κόλπο της τρίτης θέσης και ευελπιστεί να πάρει κάτι θετικό από το ματς με τον “Δικέφαλο”, έστω κι αν αυτό είναι μία ικανοποιητική εμφάνιση.

Στην για το μεθαυριανό αγώνα θα βρίσκονται κανονικά οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Φίλιππος , που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και υπολογίζονται από τον προπονητή τους. Μάλιστα, ο πρώτος ενδέχεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων, αντί του Κιζυρίδη.

Αντίθετα, απόντες από την αναμέτρηση θα είναι ο συνήθης ύποπτος, Αλέξανδρος Νικολιάς, που ταλαιπωρείται ακόμα με τη θλάση του και δεν είναι % έτοιμος, έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις και αγώνες, ενώ στο απουσιολόγιο των… “μονίμων” συμπεριλήφθηκε και ο Χερόν Μπεριάν, που υπέστη κάταγμα μεταταρσίου και χάνει ουσιαστικά το υιπο των .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση