Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χωρίς Ρόκα και Θέο ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη
Χωρίς Ρόκα και Θέο ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη

Χωρίς Ρόκα και Θέο ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη

Ο έμπειρος μέσος δεν ξεπέρσε κόμα το πρόβλημα τραυματισμού του στο δικέφαλο, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει, λόγω καρτών.

Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου τέθηκε ο Χερόν Μπεριάν, ο οποίος τελικά δε θα μεταβεί στη Λιβερία, προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα U23 της χώρας του κόντρα στην Γκάνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής U23.

Σήμερα, Παρασκευή, υπολογίζεται ότι θα γίνει η τελευταία προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στο Βόλο, με το προπονητικό τιμ να πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές, όσον αφορά τη διάταξη της ομάδας στο πολύ σημαντικό μεθαυριανό παιχνίδι στη . Η της ομάδας θα μεταβεί στην , αύριο, Σάββατο.

Στη Θύρα 6 οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Στη θύρα 6, τελικά, θα φιλοξενηθούν όσοι οπαδοί των ερυθρόλευκων θα ακολουθήσουν την ομάδα την , στην πρωτεύουσα. Υπολογίζεται, πάντως, ότι αρκετοί Βολιώτες θα πάνε στη Ριζούπολη, ενώ φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που μένουν στην , θα μεταβούν κι εκείνοι στην έδρα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”.

Ανανέωσε στον Απόλλωνα ο Βοσνιάδης

Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ, έγινε γνωστή και η ανανέωση συμβολαίου του Αλέκου Βοσνιάδη στην ομάδα του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ”Ελαφράς Ταξιαρχίας” γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσης την ανανέωση του συμβολαίου του Μακεδόνα τεχνικού, ο οποίος φέτος έφτασε την ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ στη Football League την καθοδήγησε στα . Ο του 54χρονου προπονητή στο φετινό είναι 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση