Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Γκοντόπουλος Μιχαήλ
Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Γκοντόπουλος Μιχαήλ

Χάλκινος Βαλκανιονίκης ο Γκοντόπουλος Μιχαήλ

Το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου επέστρεψε η   Ομάδα του Καράτε με τον χάλκινο βαλκανιονίκη Γκοντόπουλο Μιχαήλ του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το 26ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αγώνων  Καράτε Παίδων-Κορασίδων,Ανδρών-Γυναικών και Βετεράνων .

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 3-5 Ιουνίου στο της Σερς, που διοργάνωσε η Σερβική Ομοσπονδία Καράτε υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε, με την συμμετοχή 1200 αθλητών από 10 χώρες .

Η και η Ελληνική Αποστολή κατέκτησε την τέταρτη θέση στην γενική κατάταξη μεταλλίων με 25 μετάλλια (8 Χρυσά – 6 Ασημένια – 11 Χάλκινα).

Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»συμμετείχε με (2) καθώς και με σύνοδο τον λπεριφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Κρίσιλα Ιωάννη.

Συγκεκριμένα ο Γκοντόπουλος Μιχάλης  κατέκτησε το χάλκινο  στην κατηγορία Κούμιτε  Παίδων 11 ετών -40 κιλά, στην παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα σε διεθνή διοργάνωση.

Ο αθλητής του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» επισε στον πρώτο αγώνα 4-0 του Κροάτη αθλητή,στην συνέχεια νίκησε 1-0 τον αθλητή από την Βόρεια Μακεδονία.

Στον τρίτο αγώνα επιβλήθηκε 3-0 έναντι του Βόσνιου αθλητή όπου στον ημιτελικό παρότι ήρθε ισόπαλο το σκορ 1-1 ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα λόγω ποινών από τον Κροάτη πρωταθλητή.

Στον τελικό για την τρίτη θέση νίκησε με 4-0 τον αντίπαλο του από την κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ο δεύτερος αθλητής του συλλόγου Αρέθας Κωνσταντίνος που συμμετείχε και αυτός για πρώτη του φορά με τα γαλανόλευκα χρώματα κατάφερε να αποκομίσει πολύτιμες αγωνίστηκες εμπειρίες.

Στον πρώτο του αγώνα με τον Κροάτη αθλητή ηττήθηκε 0-1 όπου ο αντίπαλος του φτάνοντας στον ημιτελικό δεν κατάφερε να τον τραβήξει στην διαδικασία ρεπασάζ για να διεκδικήσει και αυτός την τρίτη θέση.

Το κοουτσάρισμα ανέλαβε αποκλειστικά ο πτυχιούχος Α' κατηγορίας καράτε και ομοσπονδιακός προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης,  ο οποίος προετοιμάζει όλο αυτό το  διάστημα την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

Το Δ.Σ. και ο διευθύνων προπονητής του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συγχαίρουν τους δύο καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής Ομάδας για τις επιτυχίες τους καθώς ευχαριστούν τους γονείς των δύο αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση