Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χάλκινο μετάλλιο ο Κορομηνάς Κων/νος στο Karate Open Series Lamia
Χάλκινο μετάλλιο ο Κορομηνάς Κων/νος στο Karate Open Series Lamia

Χάλκινο μετάλλιο ο Κορομηνάς Κων/νος στο Karate Open Series Lamia

3η θέση  του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε ς

 

Την Κυριακή επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας από το Karate Open Series Lamia  που πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου στο Δ.Α.Κ. “Χαλκιοπούλειο” στην ς , που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με την υποστήριξη του Δήμου ς με την συμμετοχή περίπου 1000 αθλητών από 100 συλλόγους από όλη την .

     Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε με (3) αθλητές/αθλήτριες  κατακτώντας την 3η θέση / χάλκινο μετάλλιο με τον Κορομηνά Κωνσταντίνο στο Kumite Νέων Ανδρών -67 κιλά.Αξίζει να σημειωθεί πολύ καλή η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών τους συλλόγου μας Αγαθουλέση Θεοδώρου , Καρανικολού Αρχοντιά-Ελένης οι οποίοι αγωνίστηκαν με σθένος και ήθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο.

     Το κοουτσάρισμα των αθλητών το ανέλαβε ο πτυχιούχος Β' κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε & Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης.

Ο σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» ς είναι από τους μοναδικούς συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.Ο Σύλλογος είναι άριστα καταρτισμένος όπου αναπτύσσει  και προάγει το Ολυμπιακό Καράτε στην Μαγνησία καθώς και στην Τοπική Κοινότητα της Αγριάς.

     Το Δ.Σ. και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Μαχητικών Αθλημάτων) και Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τους των αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση