Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Χάλκινο μετάλλιο ο Κορομηνάς Κων/νος στο Karate Open Series Lamia
Χάλκινο μετάλλιο ο Κορομηνάς Κων/νος στο Karate Open Series Lamia

Χάλκινο μετάλλιο ο Κορομηνάς Κων/νος στο Karate Open Series Lamia

3η θέση  του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ»

 

Την Κυριακή επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το Karate Open Series Lamia  που πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου στο Δ.Α.Κ. “Χαλκιοπούλειο” στην Λαμίας , που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με την υποστήριξη του Δήμου Λαμίας με την συμμετοχή περίπου 1000 αθλητών από 100 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

     Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συμμετείχε με (3) αθλητές/αθλήτριες  κατακτώντας την 3η θέση / χάλκινο μετάλλιο με τον Κορομηνά Κωνσταντίνο στο Kumite Νέων Ανδρών -67 κιλά.Αξίζει να σημειωθεί πολύ καλή η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών τους συλλόγου μας Αγαθουλέση Θεοδώρου , Καρανικολού Αρχοντιά-Ελένης οι οποίοι αγωνίστηκαν με σθένος και ήθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο.

     Το κοουτσάρισμα των αθλητών το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε & Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης.

Ο σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» Αγριάς είναι από τους μοναδικούς συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.Ο Σύλλογος είναι άριστα καταρτισμένος όπου αναπτύσσει  και προάγει το Ολυμπιακό Καράτε στην Μαγνησία καθώς και στην Τοπική Κοινότητα της Αγριάς.

     Το Δ.Σ. και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Μαχητικών Αθλημάτων) και προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην Περιφερειακή Παράταξη του Κ. Αγοραστού προσχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Αθ. Ακρίβος… - https://t.co/T1ozuf5kqn -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου #αναστολήλειτουργίαςσχολείων - https://t.co/PTFs4NZ0cs -

  • Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας - https://t.co/St4bjCvfbY… -

"Αλιεύοντας" την είδηση