Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Χάλκινο μετάλλιο ο Κ. Κορομηνάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών
Χάλκινο μετάλλιο ο Κ. Κορομηνάς  στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών

Χάλκινο μετάλλιο ο Κ. Κορομηνάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο Καράτε Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών

  Την Κυριακή επέστρεψε ο αθλητής του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων & Μαύρων Ζωνών που πραγματοποιήθηκε τις 3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» στην Χαλκίδα, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ)συμμετοχή  αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» κατέκτησε την 3η θέση / χάλκινο μετάλλιο με τον Κορομηνά Κωνσταντίνο στο Kumite Νέων Ανδρών 16-17 ετών 3-1 kyu -68 κιλά ,όπου μετά από 6 μήνες απουσία λόγω τραυματισμού επέστρεψε δυναμικά κατορθώνοντας να είναι μέσα στα  μετάλλια.

Το κοουτσάρισμα του αθλητή το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε & Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης.

Ο σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» Αγριάς είναι από τους μοναδικούς συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ με αριθμό μητρώου 129  που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Ο Σύλλογος είναι άριστα καταρτισμένος όπου αναπτύσσει  και προάγει το Ολυμπιακό Καράτε στην Μαγνησία καθώς και στην Τοπική Κοινότητα της Αγριάς.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη δυο ατόμων στη Μαγνησία με πάνω από ένα κιλό κάνναβη - https://t.co/doPN1WCKOl -

  • Νέο κρούσμα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης - https://t.co/1uJuUv5EZ7 -

  • Χρυσό για τη κολύμβηση της Νίκης Βόλου στους αγώνες open Ανδρών - Γυναικών - https://t.co/CG5NugUV9Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση