Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Χάλκινο μετάλλιο και εντυπωσιακή επίδοση για την Κυριακοπούλου
Χάλκινο μετάλλιο και εντυπωσιακή επίδοση για την Κυριακοπούλου

Χάλκινο μετάλλιο και εντυπωσιακή επίδοση για την Κυριακοπούλου

Ένας από τους συγκλονιστικότερους αγώνες όλων των εποχών στο γυναικείο επί κοντώ κλειστού στίβου διεξήχθη στο Μπέρμιγχαμ και ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες ήταν και η ικόλ Κυριακοπούλου, η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκώβης.

Η πρωταθλήτρια πέρασε πάνω από τα 4,81 και κατέκτησε το χάλκινο στο μίτινγκ της . Η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στα 4,71 και είχε τρεις αποτυχημένες στα 4,81.

Η διοργάνωση έμεινε στην… ιστορία του γυναικείου επί κοντώ, διότι τρεις αθλήτριες βρέθηκαν πάνω από τα 4,81 και αυτό δείχνει ότι σε λίγες ημέρες στη Γλασκώβη οι «κυρίες των αιθέρων» είναι έτοιμες για να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα. Πρώτη ήρθε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου, που υπερέβει τα 4,81 με την πρώτη, δεύτερη η Κέιτι αζότ () με 4,81 (με την τρίτη), και στην τρίτη θέση η (4,81 επίσης με την 3η προσπάθεια). Και οι τρεις αθλήτριες επιχείρησαν να κατακτήσουν τα 4,88 αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τα 4,81 στον κλειστό αποτελούν για τη την μέχρι τώρα καλύτερη επίδοσή της στον κλειστό. Την είχε πετύχει το . Στη συνέχεια, εξαιτίας ενός τραυματισμού έμεινε εκτός αγώνων και, μετά, έγινε μητέρα. Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους τα και το καλοκαίρι αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια ς.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση