Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Χάλκινο μετάλλιο η Παπαθεολόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Νέων Γυναικών
Χάλκινο μετάλλιο η Παπαθεολόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Νέων Γυναικών

Χάλκινο μετάλλιο η Παπαθεολόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Νέων Γυναικών

Την 5η θέση κατέλαβε ο Μυτιλιός Κωνσταντίνος

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση επέστρεψε η Ακαδημία από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων Νεανίδων,Νέων-Ανδρών, Νέων-Γυναικών και U14 και U21 που διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Χαλκιοπούλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.Συγκεκριμένα,η αθλήτρια Μερόπη Παπαθεολόγου κατέκτησε την 3η θέση χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Kumite -48 κιλά Νέων Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Μυτιλιός Κωνσταντίνος κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία kumite -45 κιλά U14.

Εξαιρετική η εμφάνιση του Μυτιλιού Ανδρέα ο οποίος αγωνίστηκε στα -70 κιλά Εφήβων αλλά δεν κατέφερε να περάσει στα ημιτελικά χάνοντας στον 3ο αγώνα.

Η Δημητρίου Αναστασία πέρασε στα ρεπασάζ αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει για την διεκδίκηση μεταλλίου παρά την πολύ καλή της παρουσία.Το ίδιο και ο Στύλος Αστέριος που αγωνίστηκε στα +55 kumite U14.

Οι δύο Σιούρας Βίκτωρας και Μαγαλιός Ανδρέας δεν κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα.
Όλοι οι αγωνίστηκαν δυνατά παρουσιάζοντας υψηλό τεχνικό επίπεδο.

Την όλη προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η και εκπαιδευτής του Συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ.

Τους αθλητές στους αγώνες κοουτσάρισε ο διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γεώργιος.

Η Ακαδημία ήταν από τους μοναδικούς Συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ μαζί με τον Σύλλογο Αγριάς “ο Μαχητής”με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη,που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Καράτε.

Είναι οι Σύλλογοι στην που καλλιεργούν το Ολυμπιακό Καράτε και συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΛΟΚ, δημιουργώντας φυτώριο από μικρές ηλικίες, από προνήπια μέχρι και την δευτεροβάθμια .

Το Δ.Σ. του συλλόγου,ο προπονητής και οι εκπαιδευτές συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους αλλά και τους γονείς αυτών που στηρίζουν και ακολουθούν τον Σύλλογο σε κάθε διοργάνωση.

Επόμενη διοργάνωση το Κύπελλο κεντρικής Ελλάδος στη 27 Οκτωβρίου όπου η Ακαδημία θα συμμετάσχει με μεγάλο αριθμό αθλητών.

Χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων & Κύπελλο U14-U21 Αγριάς

Την Κυριακή επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νέων & Κυπέλλο U14-U21 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας , που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με την συμμετοχή περισσοτέρων από 700 αθλητών από 125 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. 

   Ο Σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» κατάκτησε την 3η θέση / χάλκινο μετάλλιο με την Ιατροπούλου Κασσιανή-Σταυρούλα στο Kumite Κορασίδων U14 ετών -47 κιλά και την 5η θέση με τον Κορομηνά Κωνσταντίνο στην κατηγορία Kumite εφήβων 14-15 ετών -63 κίλα όπου ύστερα από 3 νικηφόρους αγώνες ηττήθηκε στον ημιτελικό για την κατάκτηση του μεταλλίου. Ε

πίσης πολύ καλή η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών τους συλλόγου ,του Αγαθουλέση , Καρανικολού Αρχοντιά-Ελένης , Παπαδόπουλου Αναστασίας-Ραφαέλας, Κορομηνά Αφροδίτης ,Γιαννακούλα Χρυσοβαλάντη και Ζαρίφη Μανώλη, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική κατάρτιση καθώς και το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Το κοουτσάρισμα των αθλητών το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε & Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης ο οποίος προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

Ο σύλλογος «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» Αγριάς ήταν από τους μοναδικούς συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ μαζί με την Ακαδημία Βόλου με προπονητή τον Κοσμίδη Γεώργιο και εκπαιδεύτρια την Κοσμίδου Βίκυ, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων -Νέων & κύπελλο U14-U21.

Οι δύο σύλλογοι είναι άριστα καταρτισμένοι, καλλιεργούν και προάγουν το Ολυμπιακό Καράτε στην .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανανέωση συνεργασίας ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς #ΓΣΘησέαςΑγριάς - https://t.co/ymnS5snDkP -

  • Ασφαλτόστρωση της οδού Βλάχα-Βροντερό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/enhrih2H9A -

  • Χρηματοδότηση ιδιωτικών συνδέσεων αποχέτευσης σε Συκούριο και Νίκαια - https://t.co/T09JTFEuVL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση