Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Χάλκινο μετάλλιο η Δήμητρα Τσέλια στο Διεθνές Τουρνουά BERLIN OPEN 2019
Χάλκινο μετάλλιο η Δήμητρα Τσέλια στο Διεθνές Τουρνουά BERLIN OPEN 2019

Χάλκινο μετάλλιο η Δήμητρα Τσέλια στο Διεθνές Τουρνουά BERLIN OPEN 2019

 Την Κυριακή επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας από το διεθνές τουρνουά Berlin Open 2019 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο της Γερμανίας , που διοργάνωσε η Γερμανική Ομοσπονδία Καράτε με την συμμετοχή 1400 αθλητών από 40 χώρες από όλο τον κόσμο.
 Ο Σύλλογος κατάκτησε την 3η θέση / χάλκινο με την Τσέλια Δήμητρα στο Kumite U10 ετών +35 κιλά, καθώς ο Κορομηνάς Κωνσταντίνος στην κατηγορία U18 ετών κατηγορία Open έφτασε στους ημιτελικούς repechage όπου θα αγωνιζόταν για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, αλλά λόγω τραυματισμού στον προηγούμενο αγώνα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.
Επίσης πολύ καλή η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών τους συλλόγου:  Γκολέμα Νέστορα , Γκοντόπουλο Μιχάλη , Κορομήνα Αφροδίτη, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος αποδεικνύοντας την άριστη τεχνική καθώς και το αγωνιστικό του επίπεδο σε ένα διεθνές τουρνουά πολύ δύσκολο και με υψηλό επίπεδο.
 Το κοουτσάρισμα των αθλητών το ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Καράτε & Ζίου Ζίτσου Κρίσιλας Ιωάννης ο οποίος προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.
 .Σ. και ο φυσικής αγωγής (μαχητικών αθλημάτων) και προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών που συνόδεψαν και στήριξαν την ομάδα στους αγώνες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση