Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Camp Αξιολόγησης–Επιλογής με την επίβλεψη του Νίκου Γέμελου για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου
Camp Αξιολόγησης–Επιλογής με την επίβλεψη του Νίκου Γέμελου για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Camp Αξιολόγησης–Επιλογής με την επίβλεψη του Νίκου Γέμελου για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 3- 4 Οκτωβρίου η πρώτη δοκιμασία ς – ς με την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου Νίκου έμελου και του άμεσου συνεργάτη του προπονητή ιώργου Καλή.

Οι αθλητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας, είχαν την πρώτη επαφή με τον τεχνικό σύμβουλο του τμήματος, ο οποίος συντόνισε κι επέβλεψε την προπόνηση, πλαισιωμένος από το προπονητικό team και σε απόλυτη συν με τον head coach Nίκο Γιαννόπουλο και τους βοηθούς Ειρήνη Μπέλλου ,Δημοσθένη Καλύβα, Νίκο νσταντέλια.

Προηγήθηκε ομιλία του κ. Γέμελου στους αθλητές και παρουσιάστηκε το αγωνιστικό πλάνο.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα συναντήσεων στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικο , ακολούθησε ατομική με τον κάθε αθλητή και μέσα από προσωπική συζήτηση, προσδιορίσθηκαν οι αγωνιστικοί στόχοι.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης μαζί με το πρόεδρο της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη ξενάγησαν τον κ. Γέμελο και τον συνεργάτη του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Παντελής Μαγουλάς και στο πρώην αμαξοστάσιο της ΓΑΙΑ όπου συζητήθηκαν τα σχέδια για την αξιοποίησή τους.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος παρέθεσε γεύμα στον τεχνικό σύμβουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του τμήματος κολύμβησης ο κ. Γέμελος θα βρίσκεται και το επόμενο σαββατοκύριακο στο Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση