Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Camp Αξιολόγησης–Επιλογής με την επίβλεψη του Νίκου Γέμελου για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου
Camp Αξιολόγησης–Επιλογής με την επίβλεψη του Νίκου Γέμελου για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Camp Αξιολόγησης–Επιλογής με την επίβλεψη του Νίκου Γέμελου για το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Με απόλυτη πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 3- 4 Οκτωβρίου η πρώτη δοκιμασία αξιολόγησης – επιλογής με την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου Νίκου Γέμελου και του άμεσου συνεργάτη του προπονητή Γιώργου Καλή.

Οι της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας, είχαν την πρώτη επαφή με τον τεχνικό σύμβουλο του τμήματος, ο οποίος συντόνισε κι επέβλεψε την προπόνηση, πλαισιωμένος από το προπονητικό team και σε απόλυτη με τον head coach Nίκο Γιαννόπουλο και τους βοηθούς προπονητές Ειρήνη Μπέλλου ,Δημοσθένη Καλύβα, Νίκο Κωνσταντέλια.

Προηγήθηκε ομιλία του κ. Γέμελου στους και παρουσιάστηκε το αγωνιστικό πλάνο.

Στη συνέχεια, στην αίθουσα συναντήσεων στα γραφεία του συλλόγου στο Πανθεσσαλικο Στάδιο, ακολούθησε ατομική συνάντηση με τον κάθε αθλητή και μέσα από προσωπική συζήτηση, προσδιορίσθηκαν οι αγωνιστικοί στόχοι.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης μαζί με το πρόεδρο της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη ξενάγησαν τον κ. Γέμελο και τον συνεργάτη του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Παντελής Μαγουλάς και στο πρώην της όπου συζητήθηκαν τα σχέδια για την αξιοποίησή τους.

Η διοικούσα του τμήματος παρέθεσε γεύμα στον τεχνικό σύμβουλο και τον άμεσο συνεργάτη του, με την παρουσία του προέδρου του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του τμήματος κολύμβησης ο κ. Γέμελος θα βρίσκεται και το επόμενο σαββατοκύριακο στο Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση