Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Bράβευση κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου
Bράβευση κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου

Bράβευση κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου

 Στην βράβευσης κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και αυτικών Αθλημάτων Βόλου παρέστη και βραβεύτηκε ως προπονητής και αθλητής με παγκόσμια ρεκόρ, παγκόσμιες και πολλές πανελλήνιες πρωτιές, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Περιφερειακής Ενότητας των ΑΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , Σίμος Σάμιος.

 

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ Μαρίνα δήλωσε σχετικά: « Είμαι ιδιαίτερα περήφανη όπου ο Σίμος Σάμιος, ο εξαιρετικός αυτός αθλητής και προπονητής, προέρχεται από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, βοηθώντας από την πρώτη στιγμή το Κίνημα. Ο Σίμος ήταν ο ίδιος αθλητής «γέννημα θρέμμα» του ΟΕΑ- ΝΑΒ.

Τεχνικός σύμβουλος και προπονητής του 4ου ολυμπιονίκη Στέργιου Παπαχρήστου, που από το 2012 έχει αναλάβει στο σύλλογο μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία πολλών χρόνων που ήταν προπονητής στην ομάδα υπό την καθ του Gianni Postilione.

Κατάφερε με μεθοδικό τρόπο και πολύ σκληρή δουλειά να εμφυσήσει σε όλους τους αθλητές τους όχι μόνο την έννοια του υγιούς ανταγωνισμού αλλά και το πνεύμα. Τα αποτελέσματα αυτής της «χημείας» που τον δένει με τους αθλητές του είναι άλλωστε ορατά τα τελευταία χρόνια μέσα από τις επιτυχίες που έχει καταγράψει το ενεργητικό του ο ΟΕΑ-ΝΑΒ.

Εύχομαι στον ίδιο και στους αθλητές του καλή συνέχεια και ακόμη πιο πολλές

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση