Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Bράβευση κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου
Bράβευση κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου

Bράβευση κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου

 Στην εκδήλωση βράβευσης κορυφαίων αθλητών του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου παρέστη και βραβεύτηκε ως προπονητής και αθλητής με παγκόσμια ρεκόρ, παγκόσμιες διακρίσεις και πολλές πανελλήνιες πρωτιές, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , Σίμος Σάμιος.

 

Το στέλεχος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε σχετικά: « Είμαι ιδιαίτερα περήφανη όπου ο Σίμος Σάμιος, ο εξαιρετικός αυτός αθλητής και προπονητής, προέρχεται από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, βοηθώντας από την πρώτη στιγμή το Κίνημα. Ο Σίμος ήταν ο ίδιος αθλητής «γέννημα θρέμμα» του ΟΕΑ- ΝΑΒ.

Τεχνικός σύμβουλος και προπονητής του 4ου ολυμπιονίκη Στέργιου Παπαχρήστου, που από το 2012 έχει αναλάβει στο σύλλογο μετά από μία πολύ πετυχημένη πορεία πολλών χρόνων που ήταν προπονητής στην Εθνική ομάδα υπό την καθοδήγηση του Gianni Postilione.

Κατάφερε με μεθοδικό τρόπο και πολύ σκληρή δουλειά να εμφυσήσει σε όλους τους αθλητές τους όχι μόνο την έννοια του υγιούς ανταγωνισμού αλλά και το αθλητικό πνεύμα. Τα αποτελέσματα αυτής της «χημείας» που τον δένει με τους αθλητές του είναι άλλωστε ορατά τα τελευταία χρόνια μέσα από τις επιτυχίες που έχει καταγράψει το ενεργητικό του ο ΟΕΑ-ΝΑΒ.

Εύχομαι στον ίδιο και στους αθλητές του καλή συνέχεια και ακόμη πιο πολλές διακρίσεις.»

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση