Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Προς άνοδο στη Α1 οι “ερυθρόλευκες” μπασκετμπωλίστριες Βόλου
Προς άνοδο στη Α1 οι “ερυθρόλευκες” μπασκετμπωλίστριες Βόλου

Προς άνοδο στη Α1 οι “ερυθρόλευκες” μπασκετμπωλίστριες Βόλου

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , η οποία αγωνίζεται την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και 14.00 στο κλειστό του Βόλου με την αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου (αφού οι τρεις τελευταίοι αγώνες του πρωταθλήματος, μετά από απόφαση της , θα διεξαχθούν όλοι την ιδία για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος) .

Αυτή την αξιοπιστία αναμένει και ο , αφού παράλληλα με το δικό του αγώνα θα αγωνιστεί και η ομάδα του Παναθλητικού με τον αήττητο Άρη Θεσσαλονίκης και σε περίπτωση ήττας του Παναθλητικού και νίκη των “ερυθρολεύκων” , θα ανέλθουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία .

Τα κορίτσια και ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης είναι πανέτοιμα για να κατακτήσουν ακόμη μια νίκη αλλά δυστυχώς θα στερηθούν των υπηρεσιών και της μεγάλης αγωνιστικής βοήθειας της αρχηγού της ομάδας μας ς Ζέρβα λόγω ενός ιατρικού προτος . Παρόλα αυτά όλες οι αθλήτριες είναι αποφασισμένες να δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους για να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχει η ομάδα για την άνοδο στα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ , θέση που της αξίζει δικαιωματικά .

Η Διοικούσα επιτροπή εύχεται περαστικά στη και να επανέλεθει γρήγορα αφού ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί .

Στη προσπάθεια αυτή η Διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συάσταση των φιλάθλων της ομάδας, που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες και το τεχνικό team . Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να αναδειχτούν οι φίλαθλες δυνάμεις του Ολυμπιακού Βόλου , δυνάμεις που όλοι ξέρουν ότι μπορούν να συμβάλλουν με τις φωνές τους και το χειροκρότημά τους στην κατάκτηση ακόμη ενός ροζ φύλλο αγώνα , όπως και στο παρελθόν .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση